Emirates viert de dag van de liefde met speciaal Valentijnsaanbod

13 February 2018


Amsterdam, 13 februari 2018 – Ook dit jaar viert Emirates Valentijnsdag met al haar passagiers. Wie op de dag van de liefde gebruikmaakt van het wereldwijde netwerk van de maatschappij, kan rekenen op een aangenaam extraatje. Met lekkere traktaties voor zowel Economy Class als Business en First, wordt er aan iedereen aan boord gedacht. 

Emirates doet graag iets extra’s om de verschillende feestdagen te vieren met haar passagiers. Op 14 februari krijgen zowel Economy als Business Class passagiers heerlijke hartvormige Belgische chocolaatjes geserveerd naast het hoofdgerecht, op alle vluchten vanuit Dubai. Voor de echte romantici zijn er cake- en champagnepakketten verkrijgbaar in Economy Class, deze zijn vooraf te bestellen via het call center voor € 35,-. Ook de First Class wordt niet vergeten, deze is de 14e voorzien van speciaal voor Valentijnsdag aangepaste goodie baskets.

Niet alleen in de lucht, maar ook voor vertrek op het vliegveld biedt de airline uit het Midden Oosten leuke voordelen. Klanten kunnen onder het genot van een glas Moet & Chandon rosé Impérial tot rust komen in een van de zeven lounges op Dubai International Airport. Naast de Limited Edition champagne, zijn er heerlijke Valentijnsdesserts verkrijgbaar waaronder een toetje gevuld met blauwe bessen yoghurtmousse en gekarameliseerde sinaasappelcake met amandelen.

De lounges op Dubai International Airport zijn toegankelijk voor zowel Business en First Class passagiers als voor Emirates Skywards Silver, Gold en Platinumleden. Daarnaast kunnen ook Emirates Skywards Blue leden tegen betaling gebruikmaken van de aangename voordelen die de lounge te bieden heeft. Naast de hub in Dubai, zijn er in alle Emirates lounges wereldwijd zoete hapjes als Red Velvet cake en mud cake verkrijgbaar.

Valentijnsdag is niet het enige feest waarvoor Emirates met een leuk extraatje komt, voorheen heeft de maatschappij al aangepaste menu’s ontwikkeld voor onder andere de kerstdagen en Oktoberfeesten.

Emirates viert de dag van de liefde met speciaal Valentijnsaanbod