LAS VEGAS BENOEMD TOT 'S WERELDS BESTE MICE BESTEMMING 2017

DOOR DE WORLD TRAVEL AWARDS

8 January 2018


De stad Las Vegas is in 2017 voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot beste Meetings & Conference bestemming door de World Travel Awards. Dit is een organisatie die ernaar streeft de wereldwijde reis en toerisme industrie te ondersteunen en promoten. 

“Het is een enorme eer voor Las Vegas om wederom erkend te worden als leidende MICE bestemming door zowel de World Travel Awards als mede reisprofessionals.” zegt Cathy Tull, senior vice president marketing van Las Vegas Convention and Visitors Authority (LVCVA). “Onze partners zijn continu aan het investeren in het uitbreiden van het aanbod en we kijken er ontzettend naar uit om in de komende jaren door te blijven groeien en ons verder te ontwikkelen.“

Bijna 22.000 bijeenkomsten en conventies vinden jaarlijks plaats in Las Vegas, waaronder een paar van de grootste trade shows uit de industrie. In 2016 brak Las Vegas zelfs het eigen record met een totaal van 42.9 miljoen bezoekers, 6.3 miljoen hiervan bezochten de stad voor zakelijke doeleinden.

Met de verdere ontwikkeling van het Las Vegas Convention Center District (LVCCD) wilt de LVCVA de nummer 1 positie als MICE bestemming behouden en versterken. Deze uitbreiding voegt nog eens 130.064m2 aan ruimte toe aan de bestaande mogelijkheden. De constructie zal naar verwachting in 2020 voltooid zijn, ruimschoots op tijd voor de tech beurs CES 2021. De renovatie en uitbreiding van vierkante meters maakt het mogelijk om nog grotere shows, met meer bezoekers, te organiseren dan nu al het geval is.

Voor meer informatie over de World Travel Awards, bezoek www.worldtravelawards.com. En voor meer informatie over Las Vegas, ga dan naar www.lvcva.com of www.lasvegas.com.

Las Vegas op de Vakantiebeurs
Dit jaar is Las Vegas aanwezig op de vakdag (dinsdag 9 januari) van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor meer informatie over de MICE de Meeting & Conference mogelijkheden in Las Vegas of over de stad in het algemeen, breng dan een bezoek aan de stand in Hal 4 met standnummer 03A.096

LAS VEGAS BENOEMD TOT 'S WERELDS BESTE MICE BESTEMMING 2017