SEVEN SEAS SPLENDOR NIEUWSTE SCHIP VAN REGENT SEVEN SEAS CRUISES

TWEEDE ‘EXPLORER-CLASS’ SCHIP WORDT IN 2020 IN DE VAART GENOMEN

20 November 2017


Na meer dan 14.000 ingezonden namen te hebben ontvangen van vakmensen en trouwe passagiers heeft Regent Seven Seas Cruises aangekondigd dat haar nieuwste schip begin 2020 de zee op gaat onder de naam Seven Seas Splendor. Het schip belichaamt dezelfde elegantie, stijl en luxe als zusterschip Seven Seas Explorer, wat niet voor niets is uitgeroepen tot ‘het meest luxueuze schip ooit gebouwd’.

“Het benoemen van een nieuw schip is een belangrijke mijlpaal in de maritieme traditie. Wij zijn verheugd met de aankondiging van de nieuwe naam Seven Seas Splendor” aldus Jason Montague, President en Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises. “De populariteit van de Seven Seas Explorer heeft ons doen besluiten om de vloot uit te breiden”. De Seven Seas Splendor zal een vijfde optie zijn voor gasten om door middel van een onvergetelijke luxe ervaring naar ’s werelds meest bijzondere bestemmingen te reizen.

Het nieuwe schip met enkel suites met balkon met een totaal bruto tonnage van 55.254 heeft ruimte voor 750 gasten. Voor meer informatie, bezoek www.RSSC.com

SEVEN SEAS SPLENDOR NIEUWSTE SCHIP VAN REGENT SEVEN SEAS CRUISES