Airbnb en Bumble maken first dates leuker met Online Experiences

14 May 2020


Ben je vrijgezel en op zoek naar een manier om online nieuwe mensen te ontmoeten? Dan ben je bent niet alleen. Meer dan 100.000 gebruikers van dating app Bumble hebben hun datingprofiel bijgewerkt om te vermelden dat ze single in quarantaine zijn. Gebruikers kunnen sinds kort met een ‘Virtual Dating Badge’ aangeven dat zij openstaan voor dates via video chat, om zo een persoonlijkere sfeer te creëren. Een connectie maken tijdens een virtuele date kan als een uitdaging gezien worden. Daarom kondigt Airbnb een verzameling door Bumble goedgekeurde Online Experiences aan om het ijs mee te breken. Perfect om virtuele dates naar een hoger niveau te tillen en er zeker van te zijn dat jouw first date onvergetelijk is! 

De geheime jazzclubs van Amsterdam 

Deze Online Experience is perfect voor iedereen die tijdens een eerste date het liefst een concert bezoekt. Online Experience precies wat je nodig hebt. Fabulous Drag Queens leert je stap voor stap hoe je de meest authentieke, heerlijke Portugese sangria kunt maken. Niet alleen wordt het traditionele recept gedeeld, maar geniet je tegelijkertijd van spectaculaire live optredens. Deze digitale cocktailles in cabaretstijl zorgt voor een onvergetelijke eerste date. Maak je klaar voor sangria, vuurwerk, lichten en geweldige kostuums!

Wijncursus in Porto

Geniet met een glas wit en een glas rood binnen handbereik van deze wijncursus met een wijnexpert uit Portugal. Samen met jouw date leer je hoe rode en witte wijn gemaakt worden, waar ze in verschillen, welke gerechten bij welke wijn passen en vooral: hoe je zelf kiest welke wijn je in huis moet halen. Een leuke én leerzame date dus, want zodra jij jouw match weer offline kunt ontmoeten, weet je welke wijn je moet schenken om een nog betere indruk te maken. 

Fall in Laugh 

Dit is geen controversiële date, maar wel de perfecte manier om het virtuele ijs te breken! De host van deze Online Experience leert jou en je date lachen dankzij lachtherapie en lachyoga. Een bijzondere ervaring om samen te delen, en ook nog eens gezond: lachen verhoogt je bloedstroom met 50 procent en bovendien komen er chemicaliën vrij die serotonine en dopamine in je hersenen activeren. Precies de stofjes die je hoopt los te maken bij jouw love interest!

Over Airbnb Experiences

Airbnb Experiences, gelanceerd in 2016, zijn unieke, memorabele activiteiten, ontworpen en gehost door locals die verder gaan dan de typische rondleidingen of workshops. Ze bieden inzicht in de passies en interesses van de hosts en zijn een bijzondere manier om kennis te maken met een bestemming. Nu de fysieke Experiences opgeschort zijn om de veiligheid en het welzijn van de hosts en gasten te beschermen, zet Airbnb haar online platform in zodat hosts kunnen blijven verdienen. Tegelijkertijd kunnen gasten veilig vanuit huis een nieuwe vaardigheid leren, in contact komen met anderen en interesses nastreven.

Zie hier voor een overzicht van alle virtuele date ideeën. 

Over Airbnb

Airbnb is één van ‘s werelds grootste marktplaatsen voor unieke en authentieke accommodaties en ervaringen, met meer dan 7 miljoen accommodaties en 40.000 activiteiten, opgezet door lokale hosts. Als motor voor economische empowerment, heeft Airbnb miljoenen horecaondernemers geholpen met het verdienen van inkomsten uit het verhuren van ruimtes en het delen van passies terwijl de financiële voordelen van toerisme in hun eigen gemeenschap behouden blijven. Met meer dan een half miljard gastaankomsten tot nu toe en beschikbaarheid in 62 talen in 191 landen en gebieden, stimuleert Airbnb people-to-people contact, lokale gemeenschappen en vertrouwen over de hele wereld.

 

Airbnb en Bumble maken first dates leuker met Online Experiences