Airbnb lanceert alles-in-een platform voor remote workers in Dubai

Woon en werk vanuit de bruisende stad Dubai met Airbnb

31 January 2023


Wonen en werken op afstand
Eerder lanceerde Airbnb al het Live and Work Anywhere initiatief om enkele van de meest geschikte bestemmingen ter wereld om remote vanuit te werken te identificeren. Dubai werd geselecteerd als een van de 20 bestemmingen wereldwijd, naast onder andere de Canarische Eilanden, Thailand en het Caribisch gebied.

Met het dit appartement alles wat je nodig hebt voor een productieve werkdag. Gelegen in Old Town, Downtown Dubai, verblijf je in de buurt van het centrum in een karakteristiek, traditioneel appartementencomplex. Na een lange werkdag klap je de laptop dicht en kom je tot rust bij het gezamenlijke zwembad. De Dubai Mall is op zes minuten loopafstand dus ideaal voor een koffiepauze.

Urban-chique studio in Dubai Marina
Start de dag vanuit deze urban-chique studio met een vroege ochtendwandeling en geniet van de Dubai Marina Promenade in alle rust. Dwaal door de JBR-straten terwijl de stad begint te ontwaken, en ga dan terug om je werkdag te starten met perfect uitzicht vanaf het balkon op de 19e verdieping. Kun je even geen beeldscherm meer zien? Duik dan de gym in voor een goede workout of bezoek het strand van JBR Beach op ongeveer 200 meter afstand.

Centraal gelegen accommodatie in Downtown Dubai
Vanuit dit centraal gelegen appartement sta je met vijf minuten in de Dubai Mall. Hier vind je een scala aan cafés en restaurants die ideaal zijn om gelijkgestemde remote workers te ontmoeten. Het appartement zelf biedt alle mogelijkheden voor een productieve werkweek. Van een comfortabel bureau en een balkon met een weids uitzicht tot een gedeeld zwembad om de dag ontspannen af te sluiten. ’s Avonds kun je genieten van de welbekende Fountain Show, die om de 30 minuten tot leven komt.

Airbnb lanceert alles-in-een platform voor remote workers in Dubai