Alexandra Vervoort versterkt als Commercial Director USP Marketing PR

30 November 2022


Aanwinst voor het team
Met jarenlange ervaring in PR, sales en marketing van internationaal gerenommeerde merken en met haar brede netwerk binnen die branches en binnen de Benelux media, is Alexandra een waardevolle aanwinst voor USP. Haar komst zal betekenen dat USP klantrelaties verder kan versterken en klanten nieuwe mogelijkheden kan bieden. Daarnaast zal er ruimte komen om USP verder te laten groeien.

‘’Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe stap en kijk ernaar uit om samen met het getalenteerde team aan de slag te gaan voor het indrukwekkende portfolio van USP Marketing PR. Mijn focus zal daarbij ook liggen op het creëren van nieuwe kansen om nog meer klanten te helpen zich te profileren op onze markt,” aldus Alexandra Vervoort.

PR, sales en marketing professional
Alexandra heeft in de laatste 12 jaren haar sporen verdiend als PR, sales en marketing professional voor merken van wereldklasse op het gebied van toerisme en lifestyle. Zo bekleedde zij meerdere senior posities binnen de reisbranche. Voordat zij bij USP Marketing PR startte, heeft ze vier jaar bij AVIAREPS gewerkt waar ze verantwoordelijk was voor grote namen in de industrie waaronder de Europese Commissie, Mauritius Tourism Promotion Authority en Croatian National Tourist Board. Ook was ze eerder onderdeel van de Marketing en Sales teams bij Secret Escapes en Puurenkuur.

Alexandra Vervoort versterkt als Commercial Director USP Marketing PR