Big Boi nodigt fans uit om te verblijven in het “Dungeon House”

17 June 2021


The Dungeon Family
Het is onmogelijk te ontkennen welke impact artiesten uit Atlanta hebben gehad op de hedendaagse populariteit van hiphop. Met name The Dungeon Family - een collectief van hiphop artiesten dat bestaat uit Outkast, Goodie Mob en Organized Noize - hielp Atlanta op te bouwen als een broedplaats voor talent. Ondanks hun wereldwijde stempel, is de plaats waar de muziek van The Dungeon Family tot leven kwam nooit toegankelijk geweest voor fans - tot nu.

"Atlanta is mijn thuis en ik ben opgegroeid met The Dungeon Family in dit huis," zegt Big Boi. "We hingen uren rond in de kelder, schreven teksten en maakten beats tot in de late uurtjes. Sinds ik het huis heb gekocht, ben ik enthousiast om de deuren te openen en de volgende generatie artiesten te verwelkomen in de ruimte die ontelbare nummers heeft geïnspireerd." 

Overnachten in The Dungeon
Big Boi zal drie overnachtingen organiseren in "The Dungeon" op 29 juni, 1 juli en 3 juli voor slechts $25* per nacht - ter ere van het 25ste jubileum van Outkast's album "ATLiens". Tijdens hun verblijf zullen gasten ondergedompeld worden in de Atlanta gemeenschap en hip-hop geschiedenis, met ervaringen zoals:

  • Onder begeleiding toegang tot de kelder van het huis, een relikwie uit de jaren ’90 waar Outkast en Goodie Mob enkele van hun doorbraak hits opnamen. Op de muren vind je nog steeds de handtekeningen van de artiesten die daar ooit zijn begonnen!
  • Achteroverleunen en platen draaien in kamers die een ode zijn aan belangrijke locaties in Atlanta die de inspiratiebron vormden voor de nummers van The Dungeon Family.
  • Toegang tot een hypermoderne thuisstudio, uitgerust met Yamaha-audioapparatuur.
  • Aankomen in stijl met lokaal vervoer van en naar het huis in een Escalade.
  • Verrassingen ontdekken door het hele huis die het illustere verleden van The Dungeon Family en hun blijvende impact op hedendaagse muziek tonen.

Aspirant-muzikanten en fans van The Dungeon Family kunnen een verzoek indienen om dit verblijf te boeken vanaf vrijdag 25 juni om 19.00 uur. Geïnteresseerde gasten dienen er rekening mee te houden dat degenen die de accommodatie willen boeken, momenteel in de Verenigde Staten moeten wonen om risico’s te minimaliseren. Zie voor meer informatie ook: airbnb.com/blackmusicmonth. 

Ter erkenning van de belangrijke impact die muziekonderwijs op Big Boi's carrière heeft gehad, zal Airbnb een eenmalige donatie doen aan de Atlanta Public Schools Music Department om toegang tot muziekonderwijs te verbeteren voor jongeren. 

Over Airbnb
Airbnb werd geboren in 2007 toen twee verhuurders drie gasten verwelkomden in hun huis in San Francisco, en is sindsdien uitgegroeid tot 4 miljoen Hosts die meer dan 900 miljoen gasten hebben verwelkomd in bijna elk land over de hele wereld. Elke dag bieden Hosts unieke verblijven en Experiences aan, die het voor gasten mogelijk maken om de wereld op een meer authentieke, verbonden manier te ervaren. Zie voor meer info ook: www.airbnb.nl. 

 

Big Boi nodigt fans uit om te verblijven in het “Dungeon House”