Bucuti & Tara Beach Resort en Elements Restaurant: award winnaars

De enigen op Aruba en in de Cariben die winnen op wereldpodia

12 October 2022


Aruba's enige hotel winnaar
Bucuti & Tara is een jaarlijkse favoriet bij Condé Nast Traveler en haar uitgebreide lezerspubliek van kritische, internationale reizigers. Bucuti & Tara is het enige hotel of resort op Aruba dat opnieuw een felbegeerde Condé Nast Traveler Readers' Choice Award voor 2022 voor de Top 40 Resorts in The Caribbean Islands heeft ontvangen.

In een verklaring van het Condé Nast Traveler Team, werd Bucuti & Tara het volgende verteld: "Jullie voortdurende inspanningen en onberispelijke service, creëerden onvergetelijke momenten die onze lezers inspireerde om jullie te rangschikken onder de beste over de hele wereld," eindigend met: "Dit is een onderscheiding van het beste in de wereld en jullie maken er deel van uit. Gefeliciteerd!"

De winnaars van dit jaar weerspiegelen waar het publiek van Condé Nast Traveler van houdt, trouw aan blijft en niet kan wachten om opnieuw te ervaren binnen elke reissector. Meer dan 240.000 lezers van Condé Nast Traveler deelden hun recente reiskennis over 's werelds beste hotels, resorts, steden, landen, eilanden, spa's, treinen, luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, cruises en meer.

De resultaten van de Readers' Choice Awards van 2022 zijn online te vinden.

Het enige winnende Caribische restaurant
Tripadvisor heeft ook zijn 2022 Top Date Night Restaurants in the World bekendgemaakt. Als 's werelds grootste online recensie platform nodigt het de lezers uit om "de stemming te bepalen met een tafel voor twee" met de Best of the Best Award voor 's werelds meest romantische restaurants.

Bucuti & Tara’s fine dining restaurant Elements is het enige Caribische restaurant dat de Top 25 lijst heeft gehaald, waarin ook romantische hotspots op de Malediven, Griekenland, Italië, Spanje, Frankrijk en meer voorkomen. Tripadvisor deelde deze recensie als de weerspiegeling van een bijzondere diner ervaring op het strand bij Elements restaurant: "De meest romantische plek op aarde om te dineren. De bediening was magisch, grappig en on point. De gerechten waren elegant, smaakvol en simpelweg perfect."

"Het is een enorme eer dat zowel Bucuti & Tara Beach Resort, Aruba, als restaurant Elements winnaars zijn van schitterende vakanties en romantische diner ervaringen op de wereldwijde platforms van Condé Nast Traveler en Tripadvisor," deelt Ewald Biemans, eigenaar/CEO. "Om beide prijzen te winnen op basis van de beoordelingen van lezers, die we dankbaar zijn, is een bewijs dat ons hele team van hospitality professionals een authentieke, superieure service ervaring levert en ik dank elke Bucuti medewerker hiervoor."

 Bucuti & Tara Beach Resort en Elements Restaurant: award winnaars