Bucuti & Tara Beach Resort, wint Top Tripadvisor® Global Awards

12 May 2022


Tripadvisor®, 's werelds grootste reis beoordelingsplatform heeft de winnaars bekendgemaakt van haar jaarlijkse Travelers' Choice® Awards voor hotels. Aruba's bekroonde hotel, Bucuti & Tara staat in de Top 25 Beste Hotels ter Wereld en de Top 5 Meest Romantische Hotels ter Wereld. Bovendien, nieuw voor 2022, behoort de droomplek op Eagle Beach in de Top 25 Hotels aan het Water in de Wereld. Voor het zevende jaar op rij regeert Bucuti & Tara Beach Resort als het Nr. 1 Meest Romantische Hotel in het Caribisch gebied en Nr. 2 Beste Hotel in het Caribisch gebied.

De Tripadvisor's Travelers' Choice Best of the Best Awards bestaan alweer 20 jaar. Dit jaar worden de awards bepaald op basis van de kwaliteit en kwantiteit van reizigersbeoordelingen en beoordelingen die specifiek voor elke subcategorie zijn geplaatst op Tripadvisor gedurende 2021. Met meer dan één miljard beoordelingen en meningen van bijna acht miljoen horecabedrijven wenden reizigers zich tot Tripadvisor op zoek naar advies van reizigers die er eerder zijn geweest. Uit maar liefst 1.4 miljoen hotels wereldwijd behoort Bucuti & Tara in de top 25 lijst met tientallen miljoenen beoordelingen.

"Het is een enorme eer om te zijn bekroond in vijf Tripadvisor-categorieën onder meer dan één miljoen hotels en meer dan één miljard beoordelingen. Wij bij Bucuti & Tara Beach Resort, Aruba, zijn enorm dankbaar en opgetogen," deelt Ewald Biemans, eigenaar/CEO van Bucuti & Tara Beach Resort, Aruba. "Romantiek, wellness en duurzaamheid zijn de peilers van Bucuti & Tara en zoals reizigers op Tripadvisor hebben gedeeld, vormt superieure service de kern van onze gastvrijheid. Masha danki, papiamento voor 'dank’ aan elke gast die de tijd nam om hun eerlijke recensie te delen. Ook prijs ik elke Bucuti medewerker voor hun inzet voor uitmuntende gastvrijheid."

Beoordelingen als liefdesbrieven
Van de vele beoordelingen van reizigers over Bucuti & Tara, benadrukt Tripadvisor dit specifieke citaat als een voorbeeld van een van de vele reacties die zij over het geliefde adults-only resort ontvangen hadden: "Het resort is prachtig, de service uitstekend en het brede, witte zandstrand is adembenemend. Het personeel heeft ons de hele week enorm in de watten gelegd en liet ons heel speciaal voelen.

Bucuti & Tara scoort het hoogst haalbare op Tripadvisor, met 7.954 beoordelingen. Biemans leest ze allemaal en reageert met trots op iedere beoordeling. Beoordelingen hebben een tweeledig doel. Intern kijkt het resort naar elke beoordeling om te zien hoe ze de service kunnen blijven verbeteren en om uitmuntende service onder het personeel te erkennen. Reizigers profiteren van verhalen uit de eerste hand van gasten die in het resort hebben verbleven, waarvan vele terugkerende gasten zijn, bij het plannen van hun droomvakantie.

"Het maakt niet uit wat voor soort reis u zoekt, de Travelers' Choice Awards van dit jaar - met winnaars verspreid over zes continenten en 90 landen - tonen de top aanbevelingen van van reizigers voor reizigers," zei Kanika Soni, Chief Commercial Officer, Tripadvisor.

Bucuti & Tara Beach Resort,  wint Top  Tripadvisor® Global Awards