Claire van Eeghen treedt toe tot directe Eden Hotels

20 October 2020


Commerciële en customer service ervaring
Van Eeghen gaat aan de slag met de doelstelling om de klant- en kwaliteitsbeleving van Eden Hotels nog verder te verbeteren. Ze heeft een brede commerciële en customer service ervaring, waarvan de laatste veertien jaar bij KLM. In haar nieuwe rol bij Eden Hotels stuurt ze de General Managers van de hotels en de hoofden van de expertise teams aan. Naast de leiding op operationeel gebied, wordt Van Eeghen tevens verantwoordelijk voor human resources, merkbeleving, commercie, kwaliteit en operations/inkoop. Joost Peeperkorn houdt de leiding over de financiën en de ICT en gaat zich daarnaast richten op de financieringsmogelijkheden voor verdere groei van de hotelgroep.

Passie en ambitie
Claire van Eeghen over haar nieuwe aanstelling: “Eden Hotels heeft de laatste drie jaar enorme sprongen gemaakt in kwaliteit en gastbeleving. De continue investeringen in de hotels, met zowel grote verbouwingen als kleine aanpassingen, tonen een passie en ambitie die mij bijzonder aanspreekt. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!” Algemeen Directeur Léon Dijkstra, vult aan: “Door het aantrekken van een derde directielid, is er voor mij meer ruimte om me te richten op expansie. Met de propositie van stadshotels met een uitstekend ontbijt, lokale atmosfeer en excellente service, is Eden Hotels een merk dat goed uitgerold kan worden. Zowel nationaal als internationaal!”

Over Eden Hotels
Eden Hotels is een echt Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1947 een lokale beleving en blijvende herinneringen biedt. Een groep van dertien, binnenkort veertien, unieke stadshotels waar niet alleen alle basics dik in orde zijn, maar ook gastvrijheid en plezier de belangrijkste pijlers vormen. Eigenwijs, persoonlijk, fris en uniek: zo kenmerken alle Eden Hotels zich. De hotelgroep bestaat uit het Hard Rock Hotel Amsterdam American, The Lancaster Hotel Amsterdam, Eden Hotel Amsterdam, The Manor Amsterdam, City Hotel Hengelo, Crown Hotel Eindhoven, Holiday Inn Eindhoven, Babylon Hotel Den Haag, Designhotel Maastricht, City Hotel Groningen, Oranje Hotel Leeuwarden, The ED Amsterdam en het Savoy Hotel Rotterdam. Zie ook www.edenhotels.nl of bekijk de individuele hotelwebsites.

Claire van Eeghen treedt toe tot directe Eden Hotels