De beste zomervakantie in Dubai met exclusieve Emirates promoties

29 June 2022


Emirates, ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij, maakt van Dubai een betere zomerbestemming dan ooit tevoren. Passagiers krijgen gratis toegang tot enkele van de populairste attracties in de Verenigde Arabische Emirates (VAE). Verder zijn er nog meer aantrekkelijke promoties en dat allemaal terwijl het topevenement van de stad - The Dubai Summer Surprises – terugkeert met een volledige activiteitenkalender. Er is hoe dan ook genoeg te doen; van entertainment en cultuur tot de leukste activiteiten voor het hele gezin.

Of reizigers terugkeren naar Dubai of de stad voor de eerste keer bezoeken, Emirates passagiers profiteren van gratis toegang tot een aantal zeer populaire attracties in de VAE, waaronder:

  • De iconische Burj Khalifa At The Top: Bewonder Dubai vanaf 's werelds hoogste gebouw en geniet van een panoramisch uitzicht over de hele stad op een hoogte van 555 meter boven zeeniveau. De gratis tickets zijn geldig van 30 juni tot 30 september 2022.
  • De Dubai Fountains Boardwalk Experience: Op slechts negen meter van ’s werelds grootste gechoreografeerde fonteinen, aanschouwen bezoekers vanaf een drijven platform van heel dichtbij het beroemde water-, muziek- en lichtspektakel aan de voet van de Burj Khalifa.
  • Louvre Abu Dhabi: Duik in de interessantste verhalen van de geschiedenis en geniet van een collectie van 167 kunstwerken. Allemaal van internationaal bekende kunstenaars. Het Louvre Abu Dhabi is een van de meest iconische culturele attracties in de VAE.

Boekingsvoorwaarden
Om gebruik te maken van Emirates' exclusieve zomeraanbiedingen, boeken reizigers hun tickets via deze website. De zomerspecials zijn geldig voor reizigers die tussen 28 juni en 11 juli 2022 een retourvlucht naar Dubai boeken, ongeacht de comfortklasse, voor reizen tussen 1 juli 2022 en 30 september 2022. Het aanbod is ook beschikbaar via deelnemende reisbureaus.

Ervaar Dubai met Emirates
Naast de nieuwe aanbiedingen zijn er nog veel meer manieren om te besparen op een vakantie naar Dubai met Emirates.

  • My Emirates Pass: De Emirates instapkaart geldt ook direct als kortingskaart voor de zomer tot 30 september 2022. Passagiers van Emirates genieten op vertoon van hun boardingpass en een geldig legitimatiebewijs bij honderden winkels, vrijetijds- en eetgelegenheden van fantastische kortingen in heel Dubai. Meer informatie over My Emirates Pass vinden reizigers op de speciale aanbiedingspagina.
  • Skywards partners: Members van het bekroonde loyaliteitsprogramma Emirates Skywards kunnen Miles sparen bij winkels in de VAE. Deze Miles worden vervolgens gemakkelijk ingewisseld voor gratis vliegtickets, upgrades, maar ook tickets voor concerten en sportevenementen. 

Een bezoek aan Dubai
Dubai is de place to be dit zomerseizoen. Dubai Summer Surprises biedt deze zomer, naast een opwindende mix van cultuur, winkelen en dineren, ook een overvolle line-up. Met onder andere evenementen en familieactiviteiten, exclusieve winkelaanbiedingen, leuke wedstrijden, en shop en win promoties. Nu de reisrestricties afnemen, biedt Emirates reizigers van meer dan 130 bestemmingen comfortabele vluchtverbindingen naar Dubai.

Reizen met het hele gezin
Emirates biedt bekroonde service aan passagiers in alle klassen. Van de check-in tot aan boord; reizen met het gezin is nu nog aantrekkelijker dankzij de mogelijkheid om prioriteit bij het instappen te krijgen en de meer dan 100 kindvriendelijke kanalen op het Emirates inflight entertainment systeem ice.

Uitgebreide veiligheidsmaatregelen
Met de gezondheid en het welzijn van passagiers als topprioriteit, heeft Emirates een uitgebreide set van veiligheidsmaatregelen geïntroduceerd in elk onderdeel van de reis. De luchtvaartmaatschappij heeft ook de contactloze technologie uitgebreid om nog meer handige opties te bieden bij het snel afhandelen van de luchthavenformaliteiten.

Passagiers worden aangemoedigd om de meest recente reisrichtlijnen van de overheid te controleren en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de reisvereisten van hun eindbestemming. Voor meer informatie over de vereisten voor internationale bezoekers en inwoners die terugkeren naar Dubai kijk op emirates.com.

De beste zomervakantie in Dubai met exclusieve Emirates promoties