De Emirates A380 is terug

De iconische A380 wordt ingezet op vluchtroutes naar Londen en Parijs

24 June 2020


De populaire Emirates A380 wordt vanaf 15 juli weer ingezet op vluchten naar Londen Heathrow en Parijs. Dit markeert de terugkeer van het paradepaardje van Emirates op lijndiensten, sinds de pandemie een tijdelijke stop dwong op passagiersvluchten in maart.

Emirates A380 ervaring

Adel Al Redha, Chief Operating Officer bij Emirates, zegt: "De A380 blijft een populair vliegtuig onder onze passagiers en biedt vele unieke functies aan boord. We zijn verheugd om de A380 weer terug de lucht in te brengen, om onze reizigers vanaf 15 juli van dienst te zijn op vluchten naar Londen en Parijs. De A380 zal geleidelijk weer worden ingezet op meerdere vluchtroutes, afhankelijk van de vraag op specifieke bestemmingen. De Emirates A380 ervaring blijft uniek en hoewel we de diensten aan boord hebben aangepast voor de gezondheid en veiligheid van onze bemanning en passagiers, zijn we ervan overtuigd dat onze passagiers met vreugde weer gebruik zullen maken van het stille, comfortabele toestel.”

Emirates kondigde ook een verdere groei in het netwerk aan. Reizigers kunnen gebruik maken van vluchten naar Dhaka (vanaf 24 juni) en München (vanaf 15 juli).

Heropening van Dubai

Dit nieuws volgt op de aankondiging eerder in de week dat Dubai vanaf 7 juli weer open zal gaan voor zakenreizigers en vakantiegangers. Nieuwe protocollen zullen vliegreizen voor burgers en inwoners van de VAE en toeristen vergemakkelijken en de gezondheid en veiligheid waarborgen.

Emirates biedt momenteel vluchten aan naar meer dan 40 steden, met veilige en gemakkelijke verbindingen van, naar en via de hub in Dubai voor passagiers die reizen tussen Azië-Pacific, de Golf, Europa en Amerika.

Gezondheid en veiligheid voorop

Emirates heeft een uitgebreide reeks maatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van passagiers en werknemers op de grond en in de lucht te waarborgen. Zo krijgen alle Emirates passagiers bij de check-in een gratis hygiënekit bestaande uit mondkapjes, handschoenen, antibacteriële doekjes en handontsmettingsmiddel. Meer informatie over deze maatregelen en de beschikbare services op elke vlucht is te vinden op: www.emirates.com/yoursafety.

Reisbeperkingen

Reizigers worden eraan herinnerd dat reisbeperkingen van kracht blijven en dat reizigers alleen op vluchten worden geaccepteerd als ze voldoen aan de vereisten toegangscriteria van het land van bestemming. Voor meer informatie zie: www.emirates.com/wherewefly.

Bezoekers aan Dubai moeten een internationale ziektekostenverzekering hebben die Covid-19 dekt gedurende hun verblijf. Voor meer informatie over toegangseisen voor internationale bezoekers aan Dubai, zie hier.

Over Emirates

Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. Emirates heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

De Emirates A380 is terug