De Italiaanse zomer, vrolijke lachyoga en beach days in Nederland

Vier de zomer met de Eden Zomer Tour

13 July 2020


#Lovecitylife is de boodschap die Eden Hotels wilt uitdragen. Hotels door het hele land, van Groningen tot Rotterdam en van Amsterdam tot Maastricht zullen in juli en augustus dan ook in het teken staan van heel veel leuke feestjes en activiteiten tijdens de Eden Zomer Tour. Zo kunnen gasten van het Oranje Hotel geheel in Italiaanse stijl suppen door de grachten van Leeuwarden, gevolgd door een heerlijke antipasti en zal de befaamde Piet le Blanc suite van Savoy Hotel Rotterdam in het teken staan van summer movie nights in vintage sferen.  Dankzij de Stedenstrippenkaart kan gespaard worden voor gratis overnachtingen in de vele stadshotels: het wordt een zomer om niet snel meer te vergeten.

[Logo]

PERSBERICHT

 

DE ITALIAANSE ZOMER, VROLIJKE LACHYOGA EN PATAGONIA BEACH DAYS IN NEDERLAND

Vier de zomer met de Eden Zomer Tour

 

Amsterdam, 14 juli 2020 – #Lovecitylife is de boodschap die Eden Hotels wilt uitdragen. Hotels door het hele land, van Groningen tot Rotterdam en van Amsterdam tot Maastricht zullen in juli en augustus dan ook in het teken staan van heel veel leuke feestjes en activiteiten tijdens de Eden Zomer Tour. Zo kunnen gasten van het Oranje Hotel geheel in Italiaanse stijl suppen door de grachten van Leeuwarden, gevolgd door een heerlijke antipasti en zal de befaamde Piet le Blanc suite van Savoy Hotel Rotterdam in het teken staan van summer movie nights in vintage sferen.  Dankzij de Stedenstrippenkaart kan gespaard worden voor gratis overnachtingen in de vele stadshotels: het wordt een zomer om niet snel meer te vergeten.

Van Italian summer tot lachyoga

In elke stad barst het van de activiteiten en cityhoppen door Nederland is dan ook nog nooit zo leuk geweest. Zo wordt in Leeuwarden het Italiaanse vakantiegevoel nagebootst met een ware Italian summer: na een glas champagne en een middag suppen over de Leeuwardse grachten kan men genieten van een heerlijke antipasti. In het Savoy Hotel in Rotterdam zullen in de Piet le Blanc suite zomerse filmavonden in vintage sferen worden gehouden en sportievelingen kunnen hun hart op halen bij de Hotel Room Bootcamps in de kamers van The Lancaster Amsterdam. Om gasten tijdens een verblijf bij The Manor Amsterdam compleet tot rust te laten komen zullen verschillende yogasessies worden georganiseerd en bij Babylon Hotel Den Haag kan zelfs worden deelgenomen aan een vrolijk makende sessie lachyoga. In het Hard Rock Hotel Amsterdam American kan op 15 augustus geshopt worden uit de kast van niemand minder dan Candy Dulfer en special guests tijdens de pop-up WalkinCandyStore, en bij Holiday Inn Eindhoven zijn de kinderen voor één dag de baas in het hotel. Ze krijgen een kijkje achter de schermen van het hotel, leren hoe ze de allerlekkerste alcoholvrije cocktails kunnen maken en mogen helemaal zelf het ontbijt serveren aan hun ouders.

Speciaal voor muziekliefhebbers

Ook voor muziekliefhebbers is deze zomer genoeg te beleven tijdens de Eden Zomer Tour. Léon Dijkstra, CEO van Eden Hotels én voormalig bandlid van de Hermes House band geeft in de professionele opnamestudio van Eden Hotel Amsterdam een gitaarworkshop. In ditzelfde hotel zal ook een DJ Workshop door DJ Charmes worden gehouden en gedurende de zomer zullen intieme optredens van Lyma en  Fridolijn plaatsvinden in bar Obsidian. Voor een muzikale pub quiz zijn de deuren van de bekende Bar Americain Amsterdam geopend. Bekijk de zomertourkalender voor een overzicht van alle 26 evenementen die door het hele land plaatsvinden.

Win een overnachting in de Rockstar Suite 

Bij elke overnachting krijgen gasten tot en met 31 december 2020 een stempel op de persoonlijke Stedenstrippenkaart. Na ieder vierde verblijf krijgen gasten een gratis overnachting inclusief ontbijt in een deelnemend hotel naar keuze. Bij een volle strippenkaart maken deelnemers daarnaast kans op een wel heel bijzondere prijs: een overnachting in de Rockstar Suite van het Hard Rock Hotel Amsterdam American, het eerste Hard Rock Hotel van Nederland dat sinds kort haar deuren heeft geopend. Reden genoeg dus om deze zomer een aantal onvergetelijke citytrips in eigen land te plannen. Bekijk de website voor meer informatie over de Eden Zomer Tour.

Over Eden Hotels

Eden Hotels is een echt Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1947 een lokale beleving en blijvende herinneringen biedt. Een groep van dertien, binnenkort 14, unieke stadshotels waar niet alleen alle basics dik in orde zijn, maar ook gastvrijheid en plezier de belangrijkste pijlers vormen. Eigenwijs, persoonlijk, fris en uniek: zo kenmerken alle Eden Hotels zich. De hotelgroep bestaat uit het Hard Rock Hotel Amsterdam American, The Lancaster Hotel Amsterdam, Eden Hotel Amsterdam, The Manor Amsterdam, City Hotel Hengelo, Crown Hotel Eindhoven, Holiday Inn Eindhoven, Babylon Hotel Den Haag, Designhotel Maastricht, City Hotel Groningen, Oranje Hotel Leeuwarden, The ED Amsterdam en het Savoy Hotel Rotterdam. Zie voor meer informatie www.edenhotels.nl of bekijk de individuele hotelwebsites.

De Italiaanse zomer, vrolijke lachyoga en beach days in Nederland