De meest gelikete accommodaties op Airbnb’s Instagram in 2020

28 January 2021


1. Stenen kasteel in Saint Victor la Coste, Frankrijk
De meest gelikete foto op het Instagram profiel van Airbnb in 2020 toont de blijvende allure van Zuid-Frankrijk. Het stenen chateau is gelegen in beroemde wijnregio Côtes du Rhône, in een bosrijke omgeving. De foto, gemaakt dor @bonitte, heeft meer dan 76.000 likes verzameld. 

2. Het mooiste uitzicht van Quintay in Casablanca, Chili
Het uitzicht op de Valparaiso regio in Chili vanuit deze houten accommodatie is werkelijk adembenemend. De Instagram foto is geschoten door @rafael_medeiros en heeft meer dan 67.000 likes weten te bemachtigen

3. Uitzicht op San Marcos La Laguna vanuit deze lodge in Guatemala
Tussen de heuvels van het vredige Pasajcap, ligt deze villa met glazen gevel en een prachtig panorama uitzicht op het meer van Atitlán. De perfecte setting voor de Instagram foto van @megaann.p.

4. Tanglebloom Cabin in Brookline, Verenigde Staten
Weggestopt in een bosrijke omgeving, op het terrein van de bloemenboerderij Tanglebloom, is deze ‘glamping’-cabin in de open lucht perfect vastgelegd door de hosts van @tanglebloom_cabin. Daarnaast is de accommodatie volledig zelfgebouwd door de hosts.

5. Casa Mama in Pioneertown, Verenigde Staten
Perfect geschoten door @workingholidaystudio, geeft deze Instagram foto ons een glimp van een pueblo-stijl accommodatie in de Californische woestijn, genoeg om de wanderlust weer op te wekken.

6. Schoolhuis uit de 19e eeuw in Kingston, Verenigde Staten
Het enige interieur-shot in deze top 10, is gemaakt van een prachtig verbouwd oud schoolgebouw in de staat New York. De credits voor deze foto gaan naar @lizaherlands_.

7. Knusse cabin in Pond Eddy, Verenigde Staten
Ook nummer zeven op de lijst is geschoten in de staat New York. Darby House is een prachtige A-frame cabin, verstopt in het bos langs de Delaware-rivier. De credits van de foto gaan naar @darby.houseupstate.

8. Prachtig uitzicht op de Duomo in Florence, Italië
De iconische kathedraal of ‘Duomo’ van Florence staat centraal in dit prachtige beeld, gemaakt door @girlgoneabroad in een uitzonderlijk goed gelegen kunstenaarsstudio op Airbnb.

9. Idyllisch huis in Idyllwild-Pine Cove, Verenigde Staten
Met een negende plek op de lijst, voert dit winterse beeld ons weg van het historische Florence naar de San Jacinto Mountains in Riverside County in Californië. Credits zijn voor @idyllhaus.

10. Drijvend huis in Joanópolis, Brazilië
Last but not least, deze luchtfoto van een off-the-grid accommodatie kreeg in 2020 terecht veel aandacht op Airbnb’s Instagram profiel. @franparente maakte de foto.

Over Airbnb
Airbnb is een community gebaseerd op verbondenheid – een community die werd geboren in 2008 toen twee verhuurders drie gasten verwelkomden in hun huis in San Francisco en sindsdien is uitgegroeid tot 4 miljoen verhuurders die meer dan 800 miljoen gastaankomsten hebben verwelkomd in ongeveer 100.000 steden in bijna elk land en elke regio over de hele wereld. Hosts op Airbnb zijn gewone mensen die hun werelden delen om gasten het gevoel van thuiskomen te geven. Bij Airbnb geloven we dat hosts, gasten en de gemeenschappen waarin we actief zijn, alle belanghebbenden zijn die we moeten dienen, en dat door hen naast onze medewerkers en investeerders van dienst te zijn, we een blijvend succesvol bedrijf opbouwen. Zie voor meer info ook: www.airbnb.nl 

De meest gelikete accommodaties op Airbnb’s Instagram in 2020