De meest gelikete accommodaties op Airbnb's Instagram in 2021

24 January 2022


Airbnb’s Instagram account is een bron van inspiratie voor velen die de reisrevolutie van onbegrensd leven willen omarmen vanuit waar dan ook ter wereld. Van een A-frame verblijf met een adembenemend uitzicht in Utah tot een charmant uitziende, 18-eeuwse woonboerderij in Frankrijk. Hier zijn een aantal van de meest populaire door gebruikers geschoten foto’s, van accommodaties van het afgelopen jaar*.

1. Zion EcoCabin (Hildale, Utah, Verenigde Staten)
De meest gelikete foto op Airbnb's Instagram profiel in 2021 draait volledig om het uitzicht: een adembenemend panorama van de Zion Mountains is genomen vanaf het verhoogde uitkijkpunt van dit bijzondere A-frame verblijf.

2. Raven Rock Treehouse (Fletcher, North Carolina, Verenigde Staten)
Raven Rock Treehouse ligt genesteld tussen de bomen in de buurt van Raven Rock Cabin in een wildreservaat van 40 hectare, midden in de wildernis. De Host omschrijft Raven Rock Treehouse ook wel als ‘radicale off-grid therapie’.

3. Crow’s Nest (Monte Rio, Californië, Verenigde Staten)
Het Crow's Nest ligt hoog in de sequoia's van Monte Rio en biedt een prachtig uitzicht op het oeroude bos dat het landgoed omringt.

4. The Kingdom A-frame (Burke, Vermont, Verenigde Staten)
Dit pittoreske A-Frame verblijf is gebouwd in 1968 en ligt op enkele minuten afstand van de Kingdom Trails, Burke Mountain en Lake Willoughby.

5. The Woodlands House (Sandy, Oregon, Verenigde Staten)
The Woodlands House ligt op vijf hectare grond van een oud privébos en biedt twee buitenterrassen omringd door torenhoge pijnbomen.

6. Villa Amalfi (Tulum, Mexico)
Deze prachtige moderne villa wordt gekenmerkt door strakke lijnen, open ruimtes en enorme ramen die vanaf binnen het gevoel geven één met de natuur te zijn.

7. Mariner Boathouse (Belgrado, Servië)
Als zevende op de lijst staat dit prachtige boothuis, aangemeerd aan de samenvloeiing van de rivieren Sava en Donau in Belgrado.

8. Maison Lafleur (Le Vignau, Frankrijk)
Omgeven door eeuwenoude eiken, dateert deze traditionele woonboerderij met houten frame uit de 18e eeuw. Een recente renovatie heeft moderne comfort toegevoegd, waaronder een verwarmd zwembad.

9. Hermosa Cabaña (Mineral del Chico, Hidalgo, Mexico)
Deze dubbelhoge en met hout afgewerkte hut wordt omgeven door bos en bomen en ligt dicht bij de bergdorpen Mineral del Chico en Mineral del Monte.

10. Historisch Pension en Tuinen (Marietta, Georgia, Verenigde Staten)
Geniet in de ochtend van een kopje koffie in de serre van het voormalige huis van twee gouverneurs van Georgia.

*Gebaseerd op gegevens van de meest gelikete posts op het @Airbnb Instagram account met foto’s die gemaakt zijn door gebruikers en tussen januari en december 2021 zijn gepost.

De meest gelikete accommodaties op Airbnb's Instagram in 2021