Deze bijzondere accommodaties werden vaak op de wish lists geplaatst

13 February 2020


Van een huis in de vorm van een schelp tot aan een prachtige luxe villa in Thailand. Airbnb deelt de accommodaties die in de afgelopen 10 jaar het vaakst zijn opgeslagen op de dit strandhuis hun hart ophalen. De highlight van het huis is het privéstrand, maar onderschat ook zeker niet de Braziliaanse barbecue voor de zelf gevangen vis. Maak gebruik van de houten boot en surfplanken van de Airbnb host om dolfijnen te bekijken of relax op een zonnebedje om wat vitamine D op te nemen. Hoe dan ook, hier vind je alle rust die je kan wensen.

2018: Hector Cave House in  Santorini, Griekenland (254.773 keer op wish lists geplaatst)

Het is geen wonder dat Thaise villa. Deze prachtige berglocatie is de perfecte plek om de zonsondergang te bewonderen, gewoon vanaf je eigen terras met een heerlijk kopje koffie erbij. Ook niet vervelend, het personeel brengt je verse vruchten zoals papaja die in de tuin gekweekt wordt. Perfect voor een romantische getaway!

2016: Everview Suite in Kaapstad, Zuid-Afrika (28.305 keer op wish lists geplaatst)

Niet alleen heeft Deze boomhut bevindt zich tussen de toppen van de Balinese jungle. Het is een ware oase van rust, weg van drukte en lawaai. Geniet van een kop thee terwijl je vanaf de veranda over de palmbomen en weelderige tuin uitkijkt. Neem een duik in het zwembad, maak een uitstapje naar het strand, doe mee aan een yogasessie of bezoek de lokale winkels en restaurants. De opties zijn eindeloos!

2014: Cob Cottage op Mayne Island, Canada (152.918 keer op wish lists geplaatst)

Dit architectonische wonder dat uitkijkt op het strand. De inspiratie om dit huis te ontwerpen en bouwen kwam bij Eduardo Ocampo van de hopen zeeschelpen die op het eiland te vinden zijn. Door het hele huis zijn referenties naar echte schelpen te vinden, zoals de spiraalvormige trap die de binnenkant van een schelp weerspiegelt of het koraal dat als decoratie gebruikt wordt. Gegarandeerd een one-of-a-kind vakantie.

2012: The Mushroom Dome in Aptos, Californië (107.837 keer op wish lists geplaatst)

deze villa tussen de eeuwenoude eikenbomen en olijfgaarden. Wat begon als een boerderij is nu een villa waar je u tegen zegt. Er is ruimte voor maar liefst 16 personen en heeft een eigen botanische tuin, een privé zoutzwembad en twee pizzaovens – buon appetito!

Over Airbnb

Airbnb is één van ‘s werelds grootste marktplaatsen voor unieke en authentieke accommodaties en ervaringen, met meer dan 7 miljoen accommodaties en 40.000 activiteiten, opgezet door lokale hosts. Als motor voor economische empowerment, heeft Airbnb miljoenen horecaondernemers geholpen met het verdienen van inkomsten uit het verhuren van ruimtes en het delen van passies terwijl de financiële voordelen van toerisme in hun eigen gemeenschap behouden blijven. Met meer dan een half miljard gastaankomsten tot nu toe en beschikbaarheid in 62 talen in 191 landen en gebieden, stimuleert Airbnb people-to-people contact, lokale gemeenschappen en vertrouwen over de hele wereld.

*Gebaseerd op interne Airbnb data met betrekking tot de woningen die het vaakst op wish lists zijn opgeslagen tussen December 2011 en December 2019.

Deze bijzondere accommodaties werden vaak op de wish lists geplaatst