dnata sluit contract met China Eastern in Amsterdam

28 June 2016


Luchtvaart service provider dnata heeft een overeenkomst getekend met de Chinese luchtvaartmaatschappij China Eastern voor vrachtafhandeling voor vluchten tussen Amsterdam en Shanghai.

 

China Eastern voert vier wekelijkse vluchten uit tussen Shanghai en Schiphol met een Airbus A330. dnata Amsterdam handelde reeds de vracht voor China Cargo Airlines - het dochterbedrijf van China Eastern - af, en voegt nu een cargo handling contract met China Eastern aan het portfolio toe. Naar verwachting zal voor de China Eastern vluchten 2.000 ton vracht per jaar worden verwerkt.

Goede service

“We zijn trots op onze samenwerking met China Eastern. De Chinese markt is dynamisch en wij voorzien de komende jaren een sterke groei. Het bieden van uitstekende service en efficiënte vrachthandeling voor onze bestaande en nieuwe klanten is onze hoogste prioriteit”, aldus Mr. Erik de Goeij, CEO van dnata Nederland.

Over dnata

dnata - Dubai National Air Travel Agency - is een van de grootste aanbieders van luchtvaartservices wereldwijd. Het bedrijf is gespecialiseerd in o.a. ground handling, cargo, catering aan boord, IT-oplossingen en travel services. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie voor het leveren van kwalitatieve en klantgerichte hulp. dnata is werkzaam in 75 landen verdeeld over zes continenten. Zie voor meer informatie www.dnata.com

dnata sluit contract met China Eastern in Amsterdam