dnata versterkt het wereldwijde leiderschapsteam

26 April 2021


John Bevan – Divisional Senior Vice President, Travel
John Bevan is benoemd tot Divisional Senior Vice President, Travel en zal toezicht houden op alle aspecten van de reisactiviteiten van dnata. Hierbij beheert hij een portfolio van meer dan 30 gerenommeerde B2B- en consumentenmerken in meer dan 20 landen. John werkt al meer dan drie jaar bij dnata, meest recentelijk als Chief Executive Officer bij dnata Travel Europe. Voordat hij bij dnata kwam, bekleedde hij een aantal senior posities binnen de reisbranche in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De benoeming van John gaat in op 1 juni 2021.

Stewart Angus – Divisional Senior Vice President, Airport Operations
Stewart Angus is benoemd tot Divisional Senior Vice President, Airport Operations. Stewart beheert sinds 2004 de internationale grondafhandelings- en vrachtactiviteiten van dnata. In zijn nieuwe rol heeft hij ook de leiding over de uitgebreide luchthavenactiviteiten van het bedrijf op de twee luchthavens van Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten, waardoor uitstekende kwaliteit en veiligheid wordt gegarandeerd voor luchtvaartmaatschappijen in de totaal 14 landen die Stewart overziet.

Robin Padgett – Divisional Senior Vice President, Catering and Retail
Robin Padgett, die al zeven jaar leidinggeeft aan de wereldwijde cateringtak van dnata, zal ook zijn verantwoordelijkheden uitbreiden en Divisional Senior Vice President, Catering en Retail worden. De uitbreiding van Robins rol past in de strategie van het bedrijf om aankopen aan boord en verdere diversiteit op het gebied van catering te promoten. Robin zal leidinggeven aan een team van toegewijde culinaire en retail professionals die superieure, innovatieve producten en diensten leveren aan klanten in verschillende industrieën verdeelt over 12 landen.

Versterking senior management
Alle drie Divisional Senior Vice Presidents rapporteren aan Steve Allen, Executive Vice President. Steve Allen vertelt: "Ik ben verheugd vernieuwingen aan te kondigen voor ons wereldwijde leiderschapsteam. De benoeming van John in het managementteam en de uitbreiding van de rollen van onze ervaren leiders helpen ons om uit de huidige situatie te komen als een gezonder bedrijf dat uitstekende service biedt aan klanten over de hele wereld. Met ons goed opgeleide, klantgerichte team blijven we hard werken en onze activiteiten verbeteren om 's werelds beste aanbieder van lucht- en reisdiensten te worden.”

Over dnata
Als betrouwbare partner van meer dan 300 luchtvaartklanten, levert dnata kwaliteit en veiligheid op het gebied van grondafhandeling, vracht, catering en reisservices in 35 landen. In het financiële jaar 2019-2020, waren de klantgeoriënteerde teams van dnata verantwoordelijk voor het afhandelen van 681.000 vliegtuigen, vervoerden ze 2.9 miljoen ton aan vracht, gingen er meer dan 93 miljoen maaltijden de lucht in en ervaarden ze een totale transactiewaarde (TTV) in reisservices van US $ 3.0 miljard. 

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

dnata versterkt het wereldwijde leiderschapsteam