Droom weg bij de meest bijzondere bezienswaardigheden in Dubai

28 October 2020


1. Ontdek shopping walhalla Downtown Dubai
Of het nu gaat om retail therapy in de Dubai Mall of een unieke duikervaring in het Dubai Aquarium, een bezoek aan Downtown Dubai is een absolute must. Proost op de top van ’s werelds hoogste gebouw, de Burj Khalifa – maar liefst 828 meter hoog of kies ervoor om in een van de vele restaurants en cafés te genieten van de internationale keukens van Dubai.

2. Geniet van de goud-, parfum- en specerijensoeks in Old Dubai
Dwaal door de steegjes van de prachtige goud-, parfum- en kruidensoeks in Old Dubai, boordevol aromatische en traditionele lekkernijen die je zintuigen prikkelen. Wie een pauze nodig heeft, profiteert van het groot aantal restaurants die heerlijke traditionele Emirati-gerechten serveren.

3. Maak een wereldreis in Dubai's Global Village
De grootste en meest gevarieerde openluchtattractie van de VAE, Global Village, combineert de culturen van landen van over de hele wereld in verschillende winkel-, uitgaans- en vrijetijdsvoorzieningen. Dit jaar is het 25-jarig jubileumseizoen en naast handwerk- en culinaire paviljoens en ongelooflijke replica's van bezienswaardigheden zoals het Colosseum en de Taj Mahal, zal er een geheel nieuwe reeks bijzondere shows, straatoptredens en concerten te zien zijn. Global Village is geopend van oktober tot april en biedt plezier voor het hele gezin.

4. Geniet van het uitgestrekte woestijnlandschap
Geen vakantie naar Dubai is compleet zonder een woestijnsafari. Spring in een 4x4 en ga duin 'bashen', kameelrijden tijdens de zonsondergang of avontuurlijk quadrijden naar het midden van de woestijn. Dubai's safari's zijn niet te missen en zelfs nog leuker wanneer ze worden gevolgd door een kampeerervaring in bedoeïenenstijl – compleet met verhalen bij een kampvuur, een traditioneel diner en een nacht onder de sterren.

5. Bereid je voor op outdoor avonturen in de Hatta Wadi Hub
Avonturiers van elke leeftijd doen goed aan een bezoek aan de pittoreske bergketens van Hatta. Bezoekers kunnen kiezen uit een scala aan gratis en betaalde activiteiten, van mountainbiken en wandelen tot kajakken, bijlwerpen, ziplinen en zorbing. Buitenpret op zijn best!

Flexibiliteit en zekerheid
Het boekingsbeleid van Emirates biedt passagiers flexibiliteit en vertrouwen bij het plannen van hun reis. Reizigers die op of voor 31 maart 2021 een Emirates ticket boeken, kunnen genieten van royale omboekingsvoorwaarden als ze hun reisplannen moeten wijzigen vanwege onverwachte vlucht- of reisbeperkingen met betrekking tot Covid-19. Reizigers hebben de mogelijkheid om hun reisdata te wijzigen, de geldigheid van hun ticket met twee jaar te verlengen of hun ticket om te zetten in een reischeque om te gebruiken bij toekomstige vlucht-gerelateerde aankopen. Meer informatie is hier te vinden.

Gratis, wereldwijde dekking voor Covid-19 kosten
Emirates passagiers kunnen nu met vertrouwen reizen, aangezien de luchtvaartmaatschappij zich ertoe heeft verbonden om kosten die verband houden met Covid-19 gratis te dekken, als tijdens de reis Covid-19 wordt vastgesteld in het buitenland. Deze dekking is onmiddellijk geldig voor passagiers die met Emirates vliegen tot 31 december 2020 (eerste vlucht moet worden voltooid op of voor 31 december 2020) en is geldig voor 31 dagen, zodra de eerste sector van de reis wordt gevlogen. Dit betekent dat Emirates passagiers kunnen blijven profiteren van de extra zekerheid van deze dekking, zelfs als er verder wordt gevlogen naar een andere stad na aankomst op hun Emirates-bestemming. Voor meer informatie, zie: www.emirates.com/COVID19assistance. 

Gezondheid en veiligheid voorop
Emirates heeft een uitgebreide reeks maatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van passagiers en werknemers op de grond en in de lucht te waarborgen. Meer informatie over deze maatregelen en de beschikbare services op elke vlucht is te vinden op: www.emirates.com/yoursafety. 

Zie voor meer informatie over toelatingseisen voor internationale bezoekers aan Dubai: www.emirates.com/flytoDubai.

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

Droom weg bij de meest bijzondere bezienswaardigheden in Dubai