Eindeloos genieten van de Indian summer in deze natuurhuisjes

8 September 2021


Verborgen oase in Amsterdam
Midden in Amsterdam ligt deze verborgen oase gelegen in een privé tuin van 1600m2. Ondanks de hectiek van de Nederlandse hoofdstad, biedt dit prachtige huisje meer dan genoeg privacy en rust. Met drie slaapkamers, een ruime woonkamer en eetkamer, is er plaats voor vier personen. Tijdens een heerlijk diner kun je plaatsnemen op het terras terwijl je zicht hebt op de groene landschappen van Amsterdam. Het beste hiervan? Hier kan er in alle rust worden genoten van een adembenemend zonsondergang midden in de natuur. Een perfecte afsluiter van de Indian summer. 

Get-a-way in de Belgische bossen
Aan de rand van de Belgische bossen vind je deze hide-out. Dit vrijstaande vakantiehuisje is met twee slaapkamers en een ruime, open leefruimte van alle comfort voorzien. Het huis wordt omringt door een groot bos, waar je overdag vele wandelingen in kunt maken. Neem na een dag in de natuur plaats in de achtertuin en geniet tot in de late uurtjes van de warmte van de knisperende vuurkorf. Met de zon die langzaam achter de bomen ondergaat en een drankje in de hand is de avond helemaal compleet.  

Back to basics in Bergschenhoek
Voor een vakantie waar de natuur, maar ook de stad worden gecombineerd, is deze tube een schot in de roos. Op een klein eiland ligt deze vrijstaande tube direct aan het water. Met een airco, een koelkast en een tweepersoons bed is de tube een knusse plek. De douche? Die bevindt zich buiten voor een echt tropisch gevoel. Tijdens de zonnige dagen dient het terras boven het water als de ideale plek om in alle rust van de zon te genieten. Voor iedereen die erop uit wilt, zijn er in het nabij gelegen bos en de veengebieden diverse wandel- en fietsroutes. Onderweg is er zelfs kans om een vos of buizerd te spotten! 

Unieke uitvalsbasis in Kessel
Een groene oase van bomen, uitgestrekte weides en de dijken van Nete op loopafstand. Voor iedereen die tot rust wil komen is dit unieke natuurhuisje de ideale uitvalsbasis. Je kunt je hier helemaal onderdompelen in de Belgische natuur. Binnen zorgen de velours bank, houten meubels en vele groene planten voor een hip interieur. De grote ramen zorgen dat je zelfs binnen kunt genieten van alle zonnestralen die naar binnen stralen. Maar ook het terras op het zuiden, dient als een heerlijke plek om hele dagen onder de zon te zitten. 

Unieke cabin in de Zeeuwse natuur
Deze uniek ontworpen cabin ligt midden in de Zeeuwse natuur. De binnenkant van de eco tiny houselijkt op een echt design huisje: de hippe meubelen, het bijzondere platfond en de regendouche zorgen voor een luxe gevoel. De enige geluiden die je hier hoort zullen de tjirpende vogels zijn en het geluid van de wind die door de krakende bladderen gaat. Aan de voorkant van de cabin is er een houten terras aangelegd waar je met een goed glas wijn kan genieten van de zon die ondergaat. Waarna de heldere lucht in de avond verandert tot een magische sterrenhemel.  

Midden in de bossen in Zoersel
Voor natuurliefhebbers die behoefte hebben aan een tikkeltje luxe, is dit het perfecte natuurhuisje. Gelegen midden in de Belgische bossen vind je deze unieke cabin volledig gemaakt van hout. Met de eerstvolgende huisjes op verre afstand, is het enige wat je hier zult zien de groene bomen. De grote ramen en het ruime terras zijn ideaal om van binnen én van buiten optimaal van het buitenleven te genieten. Behoefte aan een relaxte activiteit? Neem een kijkje bij de Friese paarden in de stallen van de eigenaar of pluk wat groenten in de moestuin.

Eindeloos genieten van de Indian summer in deze natuurhuisjes