Emirates bekroond met ‘Best Airline Worldwide’

22 October 2020


Toewijding aan passagiers
De overwinningen onderstrepen de toewijding van Emirates om een betere en veiligere reiservaring in de lucht en op de grond te bieden voor haar passagiers en hoe de luchtvaartmaatschappij reizigers heeft ondersteund tijdens de Covid-19 pandemie. Emirates heeft de reiservaring herdefinieerd met toonaangevende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen op elk contactpunt van de reis. Daarbovenop introduceerde de luchtvaartmaatschappij verschillende initiatieven om reiszekerheid en flexibiliteit te bieden aan haar passagiers.

Zo bracht Emirates als eerste luchtvaartmaatschappij haar passagiers gratis Covid-19 dekking om het vertrouwen in vliegen te herstellen. Waarbij medische kosten tot € 150.000 en quarantainekosten van € 100 per dag gedurende 14 dagen worden gedekt als een passagier tijdens de reis de diagnose Covid-19 krijgt terwijl ze niet thuis zijn.

Prioriteit voor gezondheids- en veiligheidsmaatregelen
Bij elke stap van de reis heeft Emirates prioriteit gegeven aan de zorg, gezondheid en veiligheid van haar passagiers, medewerkers en lokale gemeenschappen. Verbeterde veiligheidsmaatregelen omvatten beschermende barrières bij incheckbalies en immigratiebalies, persoonlijke beschermingsuitrusting, nieuwe veiligheidsprotocollen voor cabinepersoneel en luchthavenmedewerkers, distributie van gratis hygiënekits en verhoogde schoonmaakprocedures voor vliegtuigen, inclusief de frequente schoonmaak en ontsmetting van vliegtuigtoiletten om de 45 minuten tijdens vluchten, naast vele andere maatregelen.

Onboard Lounge en Shower Spa
Emirates beoordeelt regelmatig alle veiligheidsmaatregelen in overeenstemming met de nieuwste deskundige richtlijnen. Zo heeft de luchtvaartmaatschappij deze week de iconische A380-producten en ervaringen aan boord opnieuw geïntroduceerd, waaronder de Onboard Lounge en Shower Spa, evenals sociale ruimtes in Business Class en First Class op geselecteerde Boeing 777-vluchten na een grondige beoordeling en de implementatie van aanvullende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen.

De First Class-ervaring van Emirates is een showcase geweest voor productinnovaties zoals de privésuites, de in-flight Shower Spa, de Onboard Lounge en vele andere primeurs in de branche, waardoor de vliegervaring naar een geheel nieuw niveau wordt getild. De service was tijdelijk aangepast maar veel van de kenmerkende producten en services zijn inmiddels hersteld.

Business Class-lounge op Dubai International Airport
Premium-passagiers van Emirates genieten van de Business Class-lounge van de luchtvaartmaatschappij in Concourse B op Dubai International Airport. Met aangescherpte maatregelen betreffende veiligheid en hygiëne, biedt de lounge in Dubai premiumklanten een oase van ontspanning. Waarbij het gerenommeerde pre-pandemische aanbod, waaronder volledige eet- en drinkgelegenheden, stiltezones en andere ervaringen geleidelijk nieuw leven wordt ingeblazen.

De Business Traveler Middle East Awards 2020 werden virtueel uitgereikt en bijgewoond door honderden professionals uit de hele regio. De awards worden gejureerd door een panel van reisexperts naast de redactie van het tijdschrift.

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

Emirates bekroond met ‘Best Airline Worldwide’