Emirates breidt haar Afrikaanse netwerk uit naar 15 bestemmingen

18 September 2020


Vluchtdetails
Vluchten naar Casablanca worden drie keer per week uitgevoerd, op woensdag, vrijdag en zondag. Emirates vlucht EK751 vertrekt vanuit Dubai om 7:25 uur en komt om 12:45 uur aan in Casablanca en vlucht EK752 vertrekt om 14:45 uur uit Dubai met aankomst in Casablanca de volgende dag om 1:15 uur.

Emirates zal per 1 oktober één keer per week naar Luanda vliegen. Vlucht EK793 vertrekt om 9:45 uur uit Dubai, waarna het om 14:30 uur in Luanda aankomt. Vervolgens vertrekt vlucht EK794 vanuit Luanda om 18:25 uur met aankomst in Dubai om 5:10 uur de volgende dag.

Covid-19 PCR tests zijn verplicht voor alle inkomende en transitpassagiers die aankomen in Dubai (en VAE), ongeacht het land waar ze vandaan komen.

Vakantiebestemming Dubai
Van zonovergoten stranden en culturele activiteiten tot eersteklas gastvrijheid en recreatievoorzieningen, Dubai is wereldwijd één van de meest populaire bestemmingen voor mensen om naartoe te gaan. In 2019 verwelkomde de stad 16,7 miljoen bezoekers en werden er honderden bijeenkomsten en tentoonstellingen georganiseerd, waaronder veel populaire sport- en entertainmentevenementen.

Flexibiliteit en zekerheid
Het boekingsbeleid van Emirates biedt passagiers flexibiliteit en vertrouwen bij het plannen van hun reis. Reizigers die voor 30 september 2020 een Emirates ticket kopen voor reizen op of voor 30 november 2020, kunnen genieten van royale omboekingsvoorwaarden als ze hun reisplannen moeten wijzigen vanwege onverwachte vlucht- of reisbeperkingen met betrekking tot Covid-19. Meer informatie is hier te vinden.

Gratis, wereldwijde dekking voor Covid-19 kosten
Emirates passagiers kunnen nu met vertrouwen reizen, aangezien de luchtvaartmaatschappij zich ertoe heeft verbonden om kosten die verband houden met Covid-19 gratis te dekken, als tijdens de reis Covid-19 wordt vastgesteld in het buitenland. Deze dekking is onmiddellijk geldig voor passagiers die met Emirates vliegen tot 31 oktober 2020 (eerste vlucht moet worden voltooid op of voor 31 oktober 2020) en is geldig voor 31 dagen, zodra de eerste sector van de reis wordt gevlogen. Dit betekent dat Emirates passagiers kunnen blijven profiteren van de extra zekerheid van deze dekking, zelfs als er verder wordt gevlogen naar een andere stad na aankomst op hun Emirates-bestemming. Voor meer informatie, zie: www.emirates.com/COVID19assistance.

Gezondheid en veiligheid voorop
Emirates heeft een uitgebreide reeks maatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van passagiers en werknemers op de grond en in de lucht te waarborgen. Meer informatie over deze maatregelen en de beschikbare services op elke vlucht is te vinden op: www.emirates.com/yoursafety.

Reizigers worden er ook aan herinnerd dat reisbeperkingen van kracht blijven en dat reizigers alleen op vluchten worden geaccepteerd als ze voldoen aan de vereiste toegangscriteria van het land van bestemming. Voor meer informatie zie: www.emirates.com/travelrestrictions.

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

Emirates breidt haar Afrikaanse netwerk uit naar 15 bestemmingen