Emirates en flydubai markeren vierjarig jubileum partnerschap

28 October 2021


Strategisch partnerschap
His Highness Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Chairman and Chief Executive of Emirates Group and Chairman of flydubai, vertelt: "Het strategische partnerschap tussen Emirates en flydubai blijft een groot succes. Het gecombineerde netwerk biedt onze passagiers een betere reiservaring met meer keuzes en een grotere flexibiliteit, terwijl het ook de verkeersstromen naar onze moderne stad Dubai stimuleert. Met het mega-evenement Expo 2020, dat momenteel plaatsvindt, zijn we blij dat we een actieve rol spelen in het verwelkomen van meer dan 25 miljoen bezoekers in ons thuisland."

Meer reismogelijkheden
Het Emirates-flydubai netwerk biedt passagiers een verbeterde connectiviteit naar meer dan 210 bestemmingen in 100 landen. Emirates’ reizigers hebben toegang tot meer dan 118 flydubai bestemmingen en flydubai passagiers hebben toegang tot meer dan 126 Emirates bestemmingen. In de afgelopen 12 maanden waren de populairste destinaties die geboekt werden via het codeshare partnerschap onder meer Zanzibar, Male en Kathmandu.

Eén loyaliteitsprogramma, 27 miljoen members
In de afgelopen vier jaar hebben meer dan 8,4 miljoen Emirates Skywards members in totaal 133 miljard Skywards Miles gespaard via het samenwerkingsverband tussen Emirates en flydubai. Het bekroonde loyaliteitsprogramma blijft groeien en biedt de 27 miljoen members allerlei unieke en ongeëvenaarde loyaliteitsprivileges.

Nog meer voordelen
Ter ere van het vierjarig jubileum biedt Emirates Skywards een exclusieve Cash+Miles promotie. Hierbij genieten members van nog meer kortingen door het verminderen van de hoeveelheid geld die wordt betaald voor een vliegticket. Voor elke 2.000 ingewisselde Skywards Miles profiteren members van 20 USD korting op een Economy Class ticket, of 40 USD korting op een Business Class of First Class ticket. De aanbieding is geldig op alle Emirates en flydubai tickets gekocht van 7 november tot 21 november, voor reizen tot 31 maart 2022.* Emirates Skywards biedt geregistreerde members ook de kans om een mile per minute te verdienen tijdens een tussenstop of verblijf in Dubai. Dit is van toepassing op alle Emirates en flydubai tickets gekocht van 1 augustus 2021 tot 31 maart, 2022.*

Vlieg veiliger naar en via Dubai
Emirates en flydubai passagiers reizen met een gerust hart naar en door Dubai. Beide luchtvaartmaatschappijen hebben een uitgebreide reeks veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd bij elke stap van de reis. Sinds Dubai veilig heropend is voor internationale toeristen in juli 2020, blijft de stad een van de meest populaire vakantiebestemmingen voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het was een van de eerste steden ter wereld die een Safe Travels-keurmerk kreeg van de World Travel and Tourism Council (WTTC). Deze erkenning is te danken aan de uitgebreide en effectieve maatregelen van Dubai om de gezondheid en veiligheid van gasten te waarborgen.

Voor meer informatie over de toelatingseisen voor internationale bezoekers aan Dubai, klik hier.

*Voorwaarden zijn van toepassing 

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

 

Emirates en flydubai markeren vierjarig jubileum partnerschap