Emirates gaat samenwerking aan met GE Digital en TE Food

1 February 2021


Speciale tarieven voor Covid-19 testen
Emirates passagiers die net een vlucht hebben geboekt zullen bij gebruik van de app speciale tarieven aangeboden krijgen voor het afnemen van Covid-19 PCR-testen bij een van de laboratoria faciliteiten van Eurofins - een van de wereldwijde onafhankelijke marktleiders in testen en laboratorium diensten. Daarnaast biedt de app ook de mogelijkheid voor passagiers om alle relevante info te verzamelen op één plaats, het vinden van laboratoria locaties, het boeken van afspraken en het bijhouden van testresultaten, en dit met een minimum aan gegevensinvoer.

Testfase in Nederland
De app zal eerst als test gelanceerd worden, de eerste fase is al gestart in de VAE, Frankrijk, VK, Spanje en Nederland. Emirates passagiers die vanuit Nederland reizen kunnen profiteren van een tarief van 90 euro als zij via de app hun Covid-19 PCR test laten afnemen. Reizigers die in de VAE een test willen laten afnemen, kunnen dit voor een voordelig tarief van 30 euro doen bij een van de geautoriseerde laboratoria.

Verbeterde reiservaring
Adel Al Redha, Chief Operating Officer van Emirates, zei, ‘’We zijn continue op zoek naar oplossingen om de reiservaring te verbeteren. De reisvoorwaarden van vandaag de dag zijn dynamisch en, nu meer dan ooit, is ons doel om onze passagiers vertrouwen te geven en hen in staat te stellen om veilig te reizen. Deze nieuwe oplossing, aangeboden in samenwerking met GE Digital Aviation Software en TE Food, zal ervoor zorgen dat passagiers makkelijk toegang krijgen tot actuele informatie omtrent testen, goedgekeurde laboratoria om zich te laten testen, maar ook info rondom belangrijke maatregelen die genomen moeten worden voor het reizen. We kijken ernaar uit om samen met onze partners te werken aan een succesvolle proeftest en in de toekomst het aanbod en de voordelen van onze app uit te breiden voor onze klanten.

Innovatieve oplossing
Rami Aynati, GM Commercial, EMEA bij GE Digital, verklaarde, ‘’Ons bedrijf floreert voor het grootste deel omwille van onze toewijding om te blijven innoveren samen met onze klanten. Vandaag is opnieuw een trots moment binnen de samenwerking met GE Digital en Emirates. De luchtvaartmaatschappij is toegewijd om koploper te zijn op het gebied van innovatie en we zijn erg verheugd om de TrustOne-app beschikbaar te stellen aan haar klanten. Dit is de eerste stap om internationaal reizen tijdens de pandemie zo gemakkelijk mogelijk te maken door aan de vereisten voor reizen te voldoen. De app zal verder worden verbeterd met meer mogelijkheden om zo aan alle test- en verificatievereisten van de overheid te voldoen, en Emirates passagiers zullen als een van de eersten over deze diensten beschikken "

TrustOne-App
Tijdens de eerste proefperiode moeten reizigers de PCR-certificaten nog steeds afdrukken volgens de huidige vereisten van de bestemming waar ze naartoe reizen. De tweede fase van de proef, die naar verwachting over een paar maanden zal beginnen, zal de lijst met markten uitbreiden en reizigers in staat stellen de app te gebruiken om hun testresultaten te valideren bij het inchecken op de luchthaven. De TrustOne-app is nu beschikbaar om te downloaden op iOS- of Android-apparaten.

Over GE Digital
De missie van GE Digital is om eenvoud, snelheid en schaalbaarheid aan te brengen in de digitale transformatieactiviteiten van haar klanten, met software die hen helpt hun bedrijfsprocessen beter te managen, analyseren en optimaliseren. Het productportfolio van GE Digital helpt industriële bedrijven in de nutsbedrijven, energieopwekking, olie & gas en productie sectoren om met hun industriële gegevens aan de slag te gaan. 

Over TE Food
TE Food is 's werelds grootste openbaar toegankelijke digitale oplossing voor traceerbaarheid van voedsel van boer tot bord. Gestart in 2016, bedient TE Food meer dan 6000 zakelijke klanten en verwerkt het dagelijks 400.000 zakelijke transacties.

Over Eurofins
Met meer dan 50.000 medewerkers in meer dan 800 laboratoria in ruim 50 landen is Eurofins een wereldleider in Testing for Life. In 2020 reageerde Eurofins snel op de wereldwijde uitdaging van Covid-19, door capaciteit te creëren voor meer dan 10 miljoen patiëntentesten per maand.

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

Emirates gaat samenwerking aan met GE Digital en TE Food