Emirates geeft nog meer redenen om Expo 2020 in Dubai te bezoeken

10 September 2021


Vroegboekkortingen
De Early Bird Expo 2020 Dubai deal van de luchtvaartmaatschappij, deze week gelanceerd op haar wereldwijde markten, geeft reizigers de mogelijkheid om tot 20% te besparen op tarieven naar Dubai wanneer zij vroeg hun vluchten boeken.

Adnan Kazim, Emirates' Chief Commercial Officer zei: "Dubai heeft voor ieder wat wils en deze winter, als onze thuisstad Expo 2020 organiseert, zal de opwinding en het aanbod van attracties voor bezoekers toenemen, met onder andere verschillende once-in-a-lifetime ervaringen."

Hij voegde eraan toe: "met Dubai als thuishaven lanceert Emirates een reeks initiatieven om het voor reizigers nog aantrekkelijker te maken om naar Dubai te komen en deze stad te ervaren. Vorige maand kondigden we al aan dat we een gratis Expo Day Pass geven aan elke Emirates passagier die naar Dubai reist tijdens de Expo periode. Verder introduceerden we een innovatieve mile per minuut' aanbieding voor onze Skywards members. Vandaag lanceren we daarbovenop een vroegboekkorting op vluchten naar Dubai in al onze markten. In de komende weken zijn we van plan om speciale aanbiedingen voor gezinnen te lanceren, waaronder een speciale Expo editie van ons populaire 'My Emirates Pass'. Dit bestaat uit een feestelijke aanbieding voor het 50-jarig jubileum van de VAE en meer, dus blijf op de hoogte."

Speciale promoties
Of reizigers Dubai nu zelfstandig verkennen, als gezin, of om opnieuw in contact te komen met familie en vrienden, nooit eerder is er een beter moment geweest om Dubai te bezoeken dan deze winter. De huidige speciale promoties van Emirates bestaan uit:
 

  • Early bird discount: Deze speciale aanbieding is geldig op alle retourtickets geboekt tussen 9 en 30 september voor reizen naar Dubai met reisdata van 26 september 2021 tot 31 maart 2022. Het aanbod is van toepassing op Emirates Business en Economy basistarieven; op Saver, Flex, Flex+ fare brands.*
  • Gratis Emirates Expo Day Pass: Emirates passagiers die Dubai bezoeken als eindbestemming of tussenstop tijdens het langverwachte Expo 2020 mega-evenement, komen in aanmerking voor een gratis Emirates Expo Day Pass. Dit geldt voor elk vliegticket geboekt bij de luchtvaartmaatschappij. Voor meer informatie over deze promotie kunnen reizigers terecht op de speciale aanbiedingspagina.
  • Verdien een mile per minuut in Dubai: Emirates passagiers kunnen tussen 01 oktober 2021 en 31 maart 2022 1 Skywards Mile verdienen voor elke minuut die ze in Dubai doorbrengen. Bestaande en nieuwe Emirates Skywards members die zich aanmelden voor het programma vóór 31 maart 2022, kunnen gebruik maken van de aanbieding op emirates.com. Reizigers kunnen dan tot 5.000 Miles sparen. De aanbieding is van toepassing op alle Emirates vliegtickets die tussen 01 augustus 2021 en 31 maart 2022 worden aangeschaft, voor reizen tijdens Expo 2020 Dubai. Door flydubai uitgevoerde vluchten met een Emirates (EK) vluchtnummer zijn ook inbegrepen in het aanbod.

Nu de internationale grenzen weer opengaan en reisbeperkingen versoepelen, heeft Emirates de passagiersdiensten naar meer dan 120 bestemmingen hervat. Momenteel voert de luchtvaartmaatschappij zeven wekelijkse passagiersvluchten van Amsterdam naar Dubai uit.

Expo 2020 Dubai
Dubai is tussen oktober 2021 en maart 2022 gaststad voor de wereldtentoonstelling Expo 2020. Met het thema "Connecting Minds, Creating the Future" wil Expo 2020 Dubai bezoekers inspireren door de beste voorbeelden van samenwerking, innovatie en medewerking uit de hele wereld te laten zien.

Expo 2020 Dubai is de eerste Wereldtentoonstelling die ooit in de regio Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Azië (MEASA) is gehouden. Het zes maanden durende programma staat vol ervaringen voor alle leeftijden en interesses, waaronder een rijk programma van themaweken, entertainment en edutainment. Kunst- en cultuurliefhebbers en liefhebbers van eten en technologie kunnen hun hart ophalen tijdens hun bezoek aan een van de vele tentoonstellingen, workshops, optredens en live shows. Bezoekers kunnen ook langsgaan bij hun nationale paviljoen voor een herinnering aan thuis, of ze kunnen een van de 190 andere landenpaviljoens bezoeken. Liefhebbers van architectuur kunnen zich verheugen op de vele inspirerende ontwerpen, verspreid over de Expo 2020 site. Bezoekers die geïnteresseerd zijn in innovaties van de toekomst, kunnen een bezoek brengen aan de verschillende thematische en speciale paviljoens.

 

*Voorwaarden  van toepassing

De verkoop sluit om 21.59 CET op 30 september 2021.
Reisperiode moet tussen 26 september 2021 en 31 maart 2022 zijn [einddatum van de reis].
Economy special merk is uitgesloten. Tussenstop: Niet van toepassing. 
De aanbieding is niet van toepassing op tickets met industrie korting of tickets met groepskorting.
Alle tarieven en vluchten zijn afhankelijk van beschikbaarheid. 

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

 

Emirates geeft nog meer redenen om Expo 2020 in Dubai te bezoeken