Emirates herstart A380 vluchten naar Narita

Zo voldoen zij aan de toenemende vraag naar Japan

12 October 2022


Verhoogde capaciteit
Emirates' vlucht EK318 vanuit Dubai vertrekt om 14.55 uur en komt om 17.20 uur aan in Narita. De terugvlucht EK319 vanuit Narita vertrekt om 22.30 uur en komt de volgende dag om 5.30 uur aan in Dubai. Alle tijden zijn lokaal. De herintroductie van de Emirates A380 naar Narita toont de jarenlange betrokkenheid van de luchtvaartmaatschappij bij het toerisme en de reissector in Japan. Door de capaciteit te verhogen, speelt Emirates in op de groeiende vraag naar Japan. Eveneens krijgen reizigers meer keuze en flexibiliteit met dagelijkse vluchten naar Osaka EK316/317, uitgevoerd met de Boeing 777.

Succesvolle verbindingen met Japan
Dit jaar viert Emirates twee decennia van succesvolle vluchten naar Osaka's Kansai International Airport. De luchtvaartmaatschappij was in 2002 de eerste die luchtverbindingen tussen Japan en de Verenigde Arabische Emiraten evenals de rest van de Arabische Golf tot stand bracht. Ondanks de uitdagingen van de pandemie, bleef de luchtvaartmaatschappij bijdragen aan de lokale gemeenschap door essentiële luchtvracht te vervoeren tussen Japan en andere wereldmarkten, via de hub in Dubai. Op deze manier zijn benodigde handelsverbindingen behouden.

Unieke A380-ervaring  
De Emirates A380-ervaring blijft zeer gewild bij reizigers vanwege de ruime en comfortabele cabines en kenmerkende producten die passagiers de beste ervaringen in de lucht bieden, zoals de Onboard Lounge, First Class suites en Shower Spa evenals het bekroonde inflight entertainmentsysteem ice. Hiermee zijn meer dan 5.000 on-demand entertainment kanalen binnen handbereik van elke reiziger.

De luchtvaartmaatschappij zet de iconische A380 op korte termijn in, in lijn met de groeiende wereldwijde vraag. Momenteel worden 30 bestemmingen bediend met de A380 en in de komende periode worden er nog meer aangekondigd. 

Emirates herstart A380 vluchten naar Narita