Emirates is #BackInTheGame op Roland-Garros 2020

29 September 2020


Emirates is #BackInTheGame en in de lucht
Het grandslamtoernooi van Roland-Garros is een van de bekendste tennisevenementen die op gravel wordt gespeeld en Emirates kijkt er dan ook naar uit om #BackIntheGame en in de lucht te zijn. Met de continue heropening van grenzen, zet de luchtvaartmaatschappij zich in om reizigers veilig en efficiënt met de rest van de wereld te verbinden.

Als officiële luchtvaartmaatschappij van Roland-Garros is Emirates sinds 2013 een langdurige partner van de French Open en is daarbij in 2017 Premium Partner van de Grand Slam geworden. Als onderdeel van de vijfjarige overeenkomst heeft Emirates een aanzienlijke aanwezigheid op het Philippe-Chatrier centre court, de Suzanne-Lenglen court en de Simonne-Mathieu court.

Bekijk hier de nieuwste #BackinTheGame-video.

50 procent van het pre-pandemische netwerk hersteld
Emirates bedient momenteel meer dan 90 bestemmingen over de hele wereld en heeft meer dan 50 procent van het pre-pandemische bestemmingsnetwerk hersteld. Reizigers kunnen via de hub in Dubai veilig en efficiënt doorvliegen naar bestemmingen in het Midden-Oosten, Verre-Oosten en Afrika. Ook Dubai heeft haar grenzen geopend voor internationale zakenreizigers en toeristen.

Momenteel zijn Covid-19 PCR-tests verplicht voor alle inkomende en doorreispassagiers die aankomen in Dubai (en de VAE), ongeacht het land waar ze vandaan komen.

Flexibiliteit en zekerheid
Het boekingsbeleid van Emirates biedt passagiers flexibiliteit en vertrouwen bij het plannen van hun reis. Reizigers die op of voor 31 maart 2021 een Emirates ticket boeken, kunnen genieten van royale omboekingsvoorwaarden als ze hun reisplannen moeten wijzigen vanwege onverwachte vlucht- of reisbeperkingen met betrekking tot Covid-19. Reizigers hebben de mogelijkheid om hun reisdata te wijzigen, de geldigheid van hun ticket met twee jaar te verlengen of hun ticket om te zetten in een reischeque om te gebruiken bij toekomstige vlucht-gerelateerde aankopen. Meer informatie is hier te vinden.

Covid-19 PCR-testen
Emirates-passagiers die een Covid-19 PCR-testcertificaat nodig hebben voor vertrek uit Dubai, kunnen profiteren van speciale tarieven bij het American Hospital en hun satellietklinieken in Dubai door simpelweg hun ticket of instapkaart te tonen. Thuis- of kantoortesten zijn ook beschikbaar, met resultaten binnen 48 uur. Meer informatie op: www.emirates.com/flytoDubai. 

Gratis, wereldwijde dekking voor Covid-19 kosten
Emirates passagiers kunnen nu met vertrouwen reizen, aangezien de luchtvaartmaatschappij zich ertoe heeft verbonden om kosten die verband houden met Covid-19 gratis te dekken, als tijdens de reis Covid-19 wordt vastgesteld in het buitenland. Deze dekking is onmiddellijk geldig voor passagiers die met Emirates vliegen tot 31 december 2020 (eerste vlucht moet worden voltooid op of voor 31 december 2020) en is geldig voor 31 dagen, zodra de eerste sector van de reis wordt gevlogen. Dit betekent dat Emirates passagiers kunnen blijven profiteren van de extra zekerheid van deze dekking, zelfs als er verder wordt gevlogen naar een andere stad na aankomst op hun Emirates-bestemming. Voor meer informatie, zie: www.emirates.com/COVID19assistance. 

Gezondheid en veiligheid voorop
Emirates heeft een uitgebreide reeks maatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van passagiers en werknemers op de grond en in de lucht te waarborgen. Meer informatie over deze maatregelen en de beschikbare services op elke vlucht is te vinden op: www.emirates.com/yoursafety. 

Zie voor meer informatie over toelatingseisen voor internationale bezoekers aan Dubai: www.emirates.com/flytoDubai. 

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

Emirates is #BackInTheGame op Roland-Garros 2020