Emirates komt reizigers verder tegemoet met nieuwe beleidsupdates

8 April 2021


Flexibele voorwaarden
Voor passagiers die in het bezit zijn van tickets die voor 30 september 2020 zijn uitgegeven en waarvan de reisdatum uiterlijk 31 december 2021 is, geldt nu een verlenging van 12 maanden ten opzichte van het vorige beleid. Hierdoor kunnen zij nu gemakkelijk hun vlucht omboeken binnen het tijdsbestek van 36 maanden. Bezitters van tickets die na 1 oktober 2020 zijn uitgegeven met een reisdatum voor 31 december 2021 kunnen hun tickets op elk moment binnen 24 maanden gebruiken. Kosten voor het opnieuw uitgeven van tickets worden niet in rekening gebracht en vouchers of ongebruikte gedeelten van Emirates tickets worden zonder kosten terugbetaald.

Reizigers die in het bezit zijn van tickets die rechtstreeks door Emirates zijn uitgegeven (via emirates.com of de retail- en contactcentra van de luchtvaartmaatschappij) hoeven geen contact op te nemen met Emirates omdat de tickets automatisch worden verlengd. Reizigers die hun tickets via een reisbureau hebben gekocht, moeten voor de vervaldatum contact opnemen met hun reisbureau om de tickets opnieuw uit te geven. Voor meer informatie over het omboekingsbeleid van Emirates, zie deze website.

Multi-risk reisverzekering
Emirates was de eerste luchtvaartmaatschappij die een wereldwijde multi-risk reisverzekering aanbood voor alle passagiers. De luchtvaartmaatschappij verlengt deze faciliteit nu tot na 31 maart 2021 en biedt zo extra service en veiligheid voor haar passagiers. Meer informatie over de multi-risk reisverzekering is hier te vinden.

Exclusief aanbod met dubbele Tier Miles
Emirates Skywards, het award-winnende loyaliteitsprogramma van Emirates en flydubai, verlengt voor frequent flyers de niveaustatussen van Silver, Gold en Platinum members tot 2022. De geldigheid van Skywards Miles is sinds april 2020 verder verlengd tot 31 augustus 2021, waardoor Skywards members meer mogelijkheden hebben om deze te gebruiken voor een uitgebreide reeks vlucht- en partnerbeloningen en andere privileges. Daarnaast biedt Emirates Skywards members de kans om dubbele Tier Miles te sparen op alle Emirates en flydubai vluchten die zijn geboekt van 1 april tot 30 juni, voor reizen tot 30 december 2021. Meer informatie over Emirates Skywards en de dubbele Tier Miles is te vinden op deze website. 

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

Emirates komt reizigers verder tegemoet met nieuwe beleidsupdates