Emirates kondigt passagiersvluchten naar meer steden aan

Emirates start met vluchten naar Tunis, Jakarta, Manilla, Algiers

14 April 2020


Emirates hervat passagiersvluchten naar Jakarta, Manilla, Taipei, Chicago, Tunis, Algiers en Kabul, naast de reeds aangevangen vluchten naar Londen en Frankfurt. Deze diensten vergemakkelijken de terugkeer naar huis van reizigers.

Met de toename van het aantal diensten en vluchten vanuit Dubai, heeft Emirates haar activiteiten weer hervat op Dubai International Airport Terminal 3. Reizigers zullen alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen moeten volgen die vereist zijn in de VAE en het land van bestemming. Alleen burgers met de nationaliteit van het land van bestemming en die aan de toegangseisen voldoen, mogen aan boord.

Aangepaste diensten

Gedurende deze tijd is er geen online check-in of stoelkeuze beschikbaar en zijn services zoals de airport lounges en chauffeur services niet beschikbaar.

Emirates zal op deze vluchten ook aangepaste diensten aanbieden. Tijdschriften en ander leesmateriaal zijn niet beschikbaar en hoewel eten en drinken aan boord wordt aangeboden, wordt de presentatie aangepast om contact tijdens de maaltijddiensten en het risico op infectie te verminderen.

Handbagage wordt op deze vluchten niet geaccepteerd. Handbagage artikelen die in de cabine zijn toegestaan zijn beperkt tot laptops, handtassen, aktetassen of babyartikelen. Alle andere items moeten worden ingecheckt. Emirates voegt de toegestane kilo’s aan handbagage toe aan de incheckbagage van reizigers.

Passagiers moeten tijdens hun reis richtlijnen voor sociale afstand toepassen en hun eigen maskers dragen op de luchthaven en aan boord van het vliegtuig. Reizigers dienen drie uur voor vertrek aan te komen op terminal 3 van Dubai International Airport om in te checken. De incheckbalies van Emirates verwerken alleen passagiers met bevestigde boekingen naar de bovengenoemde bestemmingen.

Alle Emirates vliegtuigen ondergaan na elke reis uitgebreide reinigings- en desinfectieprocessen in Dubai.

Passagiers kunnen rechtstreeks op Emirates.nl of via hun reisagent boeken.


Over Emirates

Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. Emirates heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

Emirates kondigt passagiersvluchten naar meer steden aan