Emirates krijgt vijf sterren van haar passagiers

21 December 2020


Erkenning van innovatieve diensten
Adel Al Redha, Chief Operating Officer van Emirates, zei: "We zijn verheugd om deze mooie beoordeling van onze passagiers te ontvangen. Het weerspiegelt al onze inspanningen om onze passagiers een veilige en plezierige vliegervaring te bieden.”

Hij voegt toe: "In de afgelopen maanden heeft Emirates haar producten en diensten voortdurend verbeterd en zijn deze proactief aangepast om te voldoen aan regelgevingsprotocollen. Daarnaast is er ook aandacht besteed aan innovatie. In lijn met onze strategie en visie blijft Emirates investeren in het verbeteren van de reizigerspropositie en de Emirates producten. In de afgelopen maanden hebben we verschillende innovatieve diensten op de markt gebracht om onze passagiers nog meer vertrouwen, comfort en gemak te bieden. Deze diensten waren niet alleen een reactie op de pandemie, maar maakten ook deel uit van ons DNA en onze langetermijnstrategie om het vertrouwen en de loyaliteit van onze reizigers te behouden.

Ongekende vliegervaring
Dr. Joe Leader, CEO van APEX, vult aan: “Met onafhankelijk geverifieerde passagiers die als eindjury dienen, blijft Emirates de lat hoog leggen door elk jaar de APEX Official Airline Ratings™ Global Five Star rating te winnen. Het vermogen van Emirates om de gouden standaard van reizigersservice te blijven verbeteren, zelfs tegen de wind van een pandemie in, toont aan dat de luchtvaartmaatschappij non-stop gericht is op de positieve betrokkenheid van reizigers.”

Vertrouwen in reizen
Emirates heeft gedurende het jaar verschillende initiatieven gelanceerd om het vertrouwen in reizen terug te brengen. Zo was Emirates 's werelds eerste luchtvaartmaatschappij die gratis Covid-19 medische dekking aanbood voor alle reizigers. Dit werd later uitgebreid naar een complete multi-risk reisverzekering. Emirates lanceerde onlangs ook volledig geïntegreerde biometrische voorzieningen van check-in tot boarding gates op de luchthaven in Dubai die het contact met andere reizigers verder beperken en de luchthavenervaring vergemakkelijken.

De luchtvaartmaatschappij heeft daarnaast dit jaar tot dusver twee nieuwe A380 vliegtuigen ontvangen, dit zijn de meest populaire toestellen onder Emirates passagiers. Het volgende Emirates A380 toestel, uitgerust met de allereerste Premium Economy cabine, staat gepland voor eind december.

Emirates heeft haar passagiersdiensten naar bijna 100 bestemmingen hervat. Ga voor meer informatie over reisvereisten, het huidige netwerk van Emirates en de uitgebreide gezondheids- en veiligheidsmaatregelen naar de Covid-19 informatiehub van Emirates.

Over APEX Official Airline Ratings
De APEX Official Airline Ratings™ zijn ontwikkeld op basis van neutrale feedback van passagiers en inzichten van derden die zijn verzameld via APEX's samenwerking met TripIt® van Concur®, 's werelds hoogst gewaardeerde reis-organisatorische app. Op basis van een vijfsterrenschaal zijn bijna een miljoen vluchten beoordeeld door passagiers van meer dan 600 luchtvaartmaatschappijen van over de hele wereld. De APEX Official Airline Ratings™ zijn onafhankelijk gecertificeerd door een professioneel extern auditbedrijf.

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

Emirates krijgt vijf sterren van haar passagiers