Emirates lanceert nieuwe Gateway voor travel trade partners

5 October 2020


Over de Emirates Gateway
Adnan Kazim, Chief Commercial Officer van Emirates, zegt: "De Emirates Gateway uitbreiding is gebouwd met behulp van gloednieuwe technologie en is ontworpen om de beperkingen van de huidige verouderde distributiesystemen aan te pakken. Ons doel was om een platform te creëren dat ons in staat stelt om snel nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en te implementeren, waardoor wij onze partners nog meer toegevoegde waarde en gedifferentieerde diensten kunnen bieden. Het maakt ook de weg vrij voor Emirates om aangepaste inhoud en dynamische prijzen aan te bieden welke beter inspelen op onze veranderende markt. "

De verbindingsopties van Emirates Gateway
De Emirates Gateway biedt de travel trade partners van de luchtvaartmaatschappij een verbeterde toegang tot de producten en diensten van Emirates met een eenvoudig te bedienen interface en biedt de mogelijkheid om de reizen van passagiers te verbeteren met op maat gemaakte producten en diensten.

Er kan eenvoudig verbinding worden gemakt met de Emirates Gateway via drie flexibele toegangsoplossingen:

  • Emirates Booking Portal: een gebruiksvriendelijk web-boekingsportaal dat beschikbaar is in 12 talen en rechtstreeks verbonden is met de reserveringssystemen van Emirates, waardoor het boeken, de ticketing en de post-ticketing service van Emirates-reizen worden vereenvoudigd.
  • Emirates Gateway Direct: biedt toegang tot Emirates-content via IATA NDC API's, waardoor travel trade partners applicaties kunnen bouwen die aan hun behoeften voldoen met deskundige ondersteuning van de IT-teams van Emirates.
  • Emirates Gateway Sync: een gefaciliteerde verbinding met het reserveringssysteem van Emirates, aangeboden door toonaangevende, IATA-geregistreerde, door Emirates gecertificeerde technologiepartners.

Reisagenten kunnen meer informatie vinden op de Emirates Gateway, via de Emirates Partners Portal, of contact opnemen met hun contact binnen Emirates in hun markt.

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 158 bestemmingen in 84 landen op zes continenten, waaronder 15 cargo-bestemmingen. Emirates heeft 271 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Emirates opereert 14 wekelijkse vluchten van Amsterdam naar Dubai met het iconische Emirates A380-vliegtuig en 5 wekelijkse vluchten met de befaamde Boeing-777. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

Emirates lanceert nieuwe Gateway voor travel trade partners