Emirates lanceert speciale aanbieding voor gezinnen tijdens Expo 2020

18 October 2021


Speciaal tarief voor kinderen
Deze nieuwste tijdelijke aanbieding creëert het perfecte moment om juist nu Dubai te bezoeken. Met de actie betalen gezinnen die tickets naar de stad boeken voor kinderen van 2 tot 11 jaar oud slechts 25% van het volwassenentarief. De speciale aanbieding loopt tot 30 oktober en is van toepassing op alle Business en Economy Class tickets naar Dubai, voor reisdata tot 31 maart 2022. Bezoek deze website voor meer informatie.

Ervaar de wereld
Omdat Dubai de gaststad is van de grootste wereldtentoonstelling die ooit is gehouden, wil Emirates dat wereldburgers van alle leeftijden kunnen genieten van het enorme evenement. Als Premier Partner en officiële luchtvaartmaatschappij van Expo 2020 Dubai, kijkt Emirates ernaar uit om bezoekers naar het evenement te brengen via het netwerk dat meer dan 120 bestemmingen met Dubai verbindt.

Een bestemming voor het hele gezin
Passagiers die met het gezin reizen, bestaand uit gemiddeld vier personen, zijn goed voor meer dan 30% van de reizigers die deze winter een vakantie naar Dubai plannen. Dit laat zien dat Dubai uitermate aantrekkelijk is voor reizigers met kleine kinderen. Ook de wekelijks groei van 15% in het passagiersverkeer van gezinnen, duidt de populariteit van de stad aan, evenals het feit dat meer dan de helft van de reizigers die de komende maanden een vakantie plant, Dubai al eerder bezocht heeft en van plan is langer dan een week te blijven. De speciale aanbieding voor kinderen is niet het enige waar reizigers naar uitkijken. Groot en klein zijn gegarandeerd van een gratis Expo Day Pass voor elk Emirates ticket naar Dubai tijdens het evenement. Als dat nog niet genoeg is om een ​​gezinsreis naar Dubai te maken, staan reizigers nog meer extra voordelen en aantrekkelijke aanbiedingen te wachten die een onvergetelijke ervaring garanderen.

Emirates Skywards
Members van het bekroonde loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij, Emirates Skywards, verdienen Skywards Miles voor gekochte vliegtickets. Daarnaast heeft Emirates een speciale Expo aanbieding gelanceerd waarbij reizigers tot 31 maart 2022, 1 Skywards Mile verdienen voor elke minuut die ze in Dubai doorbrengen. Bestaande en nieuwe Emirates Skywards members die zich vóór 31 maart 2022 aanmelden voor het programma, kunnen gebruikmaken van de aanbieding op Emirates.com en sparen tot 5.000 Miles. De extra Miles die tijdens Expo zijn verdiend, kunnen gezinsleden inwisselen voor reward vliegtickets en andere voordelen. 

My Emirates Pass
In de Expo editie van het jaarlijkse My Emirates Pass aanbod, genieten Emirates reizigers op vertoon van hun instapkaart ook van gratis toegang tot de Dubai Frame, een van de iconische attracties van de stad met een panoramisch uitzicht over oud en nieuw Dubai. Bovendien profiteren reizigers met de instapkaart van Emirates van aantrekkelijke kortingen en voordelen bij meer dan 500 winkels, restaurants en recreatieve attracties in Dubai en de VAE. Details van de aanbiedingen zijn hier te vinden. 

Veelzijdig Dubai
Dubai blijft een van 's werelds meest populaire vakantiebestemmingen, vooral tijdens het winterseizoen. Bezoekers hebben keuze uit ruim aanbod aan hotels voor alle budgetten, evenals uitstekende entertainment-, eet- en winkelmogelijkheden voor elke leeftijd. Van zonovergoten stranden en leerzame activiteiten tot gastvrijheid en recreatiefaciliteiten; Dubai biedt een verscheidenheid aan ervaringen van wereldklasse. Ook het programma van Expo 2020 Dubai zit boordevol ervaringen, tentoonstellingen en optredens voor het hele gezin, met een rijk aanbod van themaweken, entertainment en edutainment, kunst, technologie en eetgelegenheden met voor ieder wat wils. Geïnteresseerden bezoeken de 192 nationale paviljoens voor een reis langs verschillende culturen of nemen een kijkje in de toekomst bij de thema en speciale paviljoens. Hier ontdekken zij innovaties die het verschil maken in de wereld van morgen.

Gezondheid en welzijn
Met de gezondheid en het welzijn van de passagiers als topprioriteit, heeft Emirates een uitgebreide set veiligheidsmaatregelen geïntroduceerd tijdens elke stap van de reis. De luchtvaartmaatschappij heeft onlangs ook contactloze technologie geïntroduceerd en de digitale verificatiemogelijkheden uitgebreid om de reizigers deze zomer nog meer mogelijkheden te bieden om gebruik te maken van de IATA Travel Pass.

Reisgarantie 
Emirates blijft de sector leiden met innovatieve producten en diensten die inspelen op de behoeften van reizigers in een dynamische tijd. Zo heeft de luchtvaartmaatschappij initiatieven op het gebied van klantenservice verder uitgebreid met een nog genereuzer en flexibeler boekingsbeleid, een uitbreiding van de multi-risk verzekering en het ondersteunen van loyale reizigers bij het behoud van hun Skywards Miles en Tier status.

Reizigers naar Dubai worden aangemoedigd om de nieuwste reisbeperkingen van de overheid te raadplegen in hun land van herkomst en ervoor zorgen dat ze voldoen aan de reisvereisten van hun eindbestemming. Meer informatie over toegangsvereisten voor internationale bezoekers aan Dubai is hier te vinden.  

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

 

Emirates lanceert speciale aanbieding voor gezinnen tijdens Expo 2020