Emirates ontvangt laatste A380 in november

1 September 2021


Premium Economy cabines in nieuwe toestellen
Alle drie de nieuwe A380's die worden geleverd, zijn uitgerust met de veelgeprezen Premium Economy cabine van Emirates, evenals de nieuwste A380 cabine-interieurs. Reizigers genieten van kenmerkende functies in de toestellen, waaronder privésuites en Shower Spa's in First Class, de populaire Onboard Lounge, stoelen met een volledige ligstand in Business Class en de grootste tv-schermen in de branche voor elke passagier in alle cabins. Passagiers kunnen daarbij genieten van de uitgebreide selectie entertainment content van de luchtvaartmaatschappij op ice.

Deze leveringen zullen de totale vloot van A380's van Emirates in november op 118 toestellen brengen, waaronder zes vliegtuigen uitgerust met Premium Economy stoelen in een configuratie met 4 klassen.

Emirates blijft grootste exploitant van A380
Sir Tim Clark, President Emirates Airline zei: “We zijn tot een overeenkomst gekomen met Airbus om de levering van onze resterende A380-bestellingen te vervroegen en hebben de financiering voor deze eenheden veiliggesteld. Deze nieuwe vliegtuigen zullen ook meer gewilde Premium Economy stoelen aan onze inventaris toevoegen, terwijl we ons voorbereiden om dit cabineproduct in de komende maanden volledig te lanceren.”

Hij voegde eraan toe: “Emirates zal de komende twee decennia de grootste exploitant van dit ruime en moderne vliegtuig blijven, en we zijn vastberaden ervoor te zorgen dat de Emirates A380-ervaring favoriet blijft bij reizigers met voortdurende investeringen om ons product en onze diensten te verbeteren. ”

Herstel van A380 routes
Naarmate de reisbeperkingen versoepelen met de wereldwijde uitrol van Covid-19 vaccins, zal Emirates in oktober haar A380-activiteiten hebben hersteld op meer dan een dozijn populaire routes tussen Dubai en: Amman, Caïro, Düsseldorf, Frankfurt, Guangzhou, Londen Heathrow, Los Angeles, Manchester, Mauritius, Moskou, München, New York JFK, Parijs, Toronto, Wenen, Washington DC en Zürich.

De A380’s met 4 cabineniveaus van Emirates zijn momenteel actief op de routes Londen Heathrow en Parijs Charles De Gaulle. De comfortabele en luxe Emirates Premium Economy stoelen met royale beenruimte worden momenteel op discretionaire basis aangeboden als spot-upgrades voor gewaardeerde passagiers. Alle andere kenmerkende Emirates A380 First-, Business- en Economy-cabines kunnen worden gereserveerd op emirates.com of via reisbureaus.

Emirates ontvangt laatste A380 in november