Emirates passagiers reizen nu met nog meer bagage naar Afrika

5 August 2021


Innovatieve producten
Of het nu gaat om essentiële zakelijke items, reissouvenirs of geschenken voor dierbaren; de nieuwe royale toegestane bagage en het vereenvoudigde bagage beleid voor reizen van en naar Afrika, geeft passagiers extra gemoedsrust waardoor ze optimaal genieten tijdens hun reis. Emirates blijft de sector leiden met innovatieve producten en diensten die inspelen op de behoeften van reizigers. De recente initiatieven op het gebied van uitstekende klantenservice omvatten een nog genereuzer en flexibeler boekingsbeleid, een uitbreiding van de multi-risk verzekering en het ondersteunen van loyale reizigers bij het behoud van hun Skywards Miles en Tier status.

Uitgebreide reeks veiligheidsmaatregelen
Met de gezondheid en het welzijn van passagiers als topprioriteit, heeft Emirates een uitgebreide set veiligheidsmaatregelen geïntroduceerd tijdens elke stap van de reis. De luchtvaartmaatschappij heeft onlangs ook contactloze technologie geïmplementeerd en de digitale verificatiemogelijkheden uitgebreid om de reizigers deze zomer nog meer mogelijkheden te bieden om gebruik te maken van de IATA Travel Pass.

Naadloze verbindingen
Nu de internationale grenzen weer opengaan en de reisbeperkingen afnemen, blijft Emirates het netwerk op een veilige en duurzame manier uitbreiden. De luchtvaartmaatschappij heeft de passagiersdiensten op meer dan 120 bestemmingen hervat, waardoor bijna 90% van het netwerk van voor de pandemie weer beschikbaar is. Reizigers genieten van naadloze verbindingen naar Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië-Pacific via Dubai. In Afrika vliegt Emirates momenteel naar Abidjan, Accra, Addis Abeba, Caïro, Casablanca, Conakry, Dakar, Dar Es Salaam, Harare, Johannesburg (alleen inkomend), Khartoem, Luanda, Nairobi en Tunis.

Voor meer informatie over het bagagebeleid van Emirates, kijk op deze website. 

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

 

Emirates passagiers reizen nu met nog meer bagage naar Afrika