Emirates Paviljoen klaar om bezoekers te verwelkomen tijdens Expo

22 September 2021


Vooruitstrevend ontwerp
De bouw van het Emirates Paviljoen begon in maart 2019 en werd voltooid in juni 2021. Tijdens de ontwerp- en bouwfasen volgde het Emirates Paviljoen een aantal duurzaamheidsprincipes. Hierbij is gebruik gemaakt van ongevaarlijke, regionale, herbruikbare en recyclebare materialen in de algehele structuur en zijn verschillende ontwerpoplossingen geïntegreerd om het energie- en waterverbruik te verminderen. Het torenhoge ontwerp met vier verdiepingen en de gevel van het Emirates Paviljoen zijn gemodelleerd rond de vleugels van een vliegtuig dat opstijgt, met 24 met aluminium beklede vinnen die rond twee zijden van de constructie buigen. De buitenverlichting van het Emirates Paviljoen omvat een 800 meter lang LED systeem, dat 's nachts in levendige kleuren oplicht. Het heldere, ultramoderne ontwerp van het interieur laat veel natuurlijk licht binnen en dient als decor voor de algehele ervaring. Per uur is er plek om 120 mensen te verwelkomen.

Dit is wat bezoekers kunnen verwachten als ze het Emirates Paviljoen bezoeken op Expo 2020 Dubai:

 • De wetenschap van het vliegen
  Educatieve visualisaties met holografische modellen laten zien hoe vliegtuigen vliegen. Deze illustreren de fysieke eigenschappen van draagkracht, stuwkracht, zwaartekracht en weerstand.
 • Schonere luchten
  De Cleaner Skies installatie is een bijzondere ervaring die laat zien hoe toekomstige innovaties rechtstreeks verband houden met enkele van 's werelds grootste uitdagingen: duurzaamheid, bevolkingsgroei en technologische vooruitgang. Bezoekers kunnen ook tegen elkaar strijden in een interactieve quiz over luchtvaarttechnologieën die worden ontwikkeld om de uitdagingen van morgen aan te gaan.
 • Toekomstig laboratorium
  Bezoekers stappen het laboratorium van de toekomst binnen om experimenten uit te voeren met robotarmen, die de technologieën demonstreren die het vliegtuig van de toekomst sneller, lichter en sterker maken.
 • Vernieuwde technologieën
  Interactieve schermen laten een reeks animaties zien die toekomstige motor- en brandstof technologieën verkennen, waaronder hypersone, waterstof, hybride en elektrisch. Ook wordt de impact benadrukt die ze zullen hebben op emissies, duurzaamheid, comfort en snelheid met realistische vliegtuigmotor modellen.
 • Ontwerp je perfecte vliegtuig
  Bezoekers stellen hun kennis op de proef en ontwerpen en besturen hun eigen gepersonaliseerde, futuristische vliegtuig. Via een ultra-haptische interface bouwen bezoekers hun vliegtuig. Met behulp van elementen zoals bereik, type motor, vleugels en kleurstelling, testen ze het vliegtuig in een simulator en krijgen ze direct feedback over hun ontwerpbeslissingen.
 • Luchthaven van de toekomst
  Emirates visualiseert de luchthaven van de toekomst zodat bezoekers leren hoe biometrie, data analyse en slimme technologieën de passagierservaring op de grond transformeren.
 • Ervaar de dag van morgen
  Bezoekers dompelen zich volledig onder door interactieve Virtual Reality headsets op te zetten waarmee ze het cabineinterieur van de toekomst verkennen. Ze hebben de mogelijkheid om interactieve ramen in een virtuele romp te besturen en verschillende configuraties te bekijken. 
 • Multisensorische beleving
  De volledige ervaring in het Emirates Paviljoen mondt uit in een gepersonaliseerde 360° multisensorische, filmische presentatie die dynamische verhalen en verbluffende 3D-bewegende graphics combineert met de informatie die tijdens de tour is vastgelegd.

Vriendelijk en bekwaam personeel en Emirates Cabin Crew staan ​​klaar om bezoekers in het paviljoen te helpen. Naast de installaties en ervaringen genieten bezoekers van het Emirates Paviljoen café op de eerste verdieping. Ook kunnen ze een aandenken aan hun bezoek mee naar huis nemen uit de Emirates Official Store, in de vorm van op maat gemaakte Emirates en Expo 2020 Dubai merchandise. 

Het Emirates Paviljoen is tijdens Expo 2020 Dubai elke dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. 

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

 

Emirates Paviljoen klaar om bezoekers te verwelkomen tijdens Expo