Emirates rolt livreien uit ter gelegenheid van 50-jarig jubileum

16 August 2021


De speciale livreien tonen de kracht en veerkracht van de luchtvaartindustrie in de VAE, die de wereld verbindt en mensen, bedrijven en economieën samenbrengt.

Inspiratie uit een reis van 50 jaar
HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Chairman en Chief Executive, Emirates Airline & Group, over de livreien van het 50-jarig jubileum: "De toestellen met het Golden Jubilee-thema zijn geïnspireerd op de visie, vastberadenheid en passie van de grondleggers van de VAE en de ongelooflijke 50-jaar reis die deze natie al heeft mogen maken. Van de snelle vooruitgang om een van de meest verbonden landen ter wereld te worden, tot als een van de weinige landen een ruimtemissie lanceren.

Vluchten over het Emirates netwerk
Het eerste vliegtuig met de jubileumlivrei 'United Arab Emirates 50', A6EVG, maakte eerder deze week haar eerste debuutvlucht naar Frankfurt. In de loop van de volgende maand zullen meer vliegtuigen worden versierd met de speciale livrei. 

De vloot van toestellen die de livreien van het 50-jarig jubileum dragen, zal breed over het Emirates netwerk vliegen en zal de komende weken onder meer Los Angeles, Londen, Washington DC, New York, München, Zürich en Parijs aandoen. 

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

 

Emirates rolt livreien uit ter gelegenheid van 50-jarig jubileum