Emirates SkyCargo zet CargoWise in voor een betere boekingservaring

14 September 2021


Efficiënter transportproces
"Bij Emirates SkyCargo zijn we altijd op zoek naar manieren om elke fase van het transportproces efficiënter te maken — van het moment van het boeken van de zending tot de levering van de vracht aan de ontvanger. We zijn verheugd om samen te werken met WiseTech om het CargoWise platform te verbinden met ons eigen Emirates SkyChain systeem, waardoor klanten een nog betere directe toegang hebben tot het zoeken van vluchten en het maken van boekingen direct bij Emirates SkyCargo, zonder dat er andere touchpoints nodig zijn. Dit bespaart tijd en moeite voor onze klanten en voor onze wereldwijde teams en helpt tegelijkertijd onnodige verwarring en inefficiënties in het boekingsproces te voorkomen," aldus Nabil Sultan, Emirates Divisional Senior Vice President, Cargo.

Gemakkelijk toegang tot gegevens
Scott McCorquodale, Chief Automation Officer, Air Cargo bij WiseTech, zegt: "Als voorkeursplatform voor veel van de belangrijkste klanten van Emirates SkyCargo is deze samenwerking een bewijs van de verdere penetratie van CargoWise in de markt. Naast het groeiende aantal directe verbindingen op het CargoWise platform, hebben alle CargoWise gebruikers op termijn toegang tot de vluchtschema's, tarieven, beschikbaarheid en real-time eBookingsfunctions van Emirates SkyCargo. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de gebruiker gemakkelijk toegang heeft tot actuele gegevens, wat resulteert in een verhoogde efficiëntie en productiviteiten – nog belangrijker – geïnformeerde besluitvorming."

Emirates SkyCargo is op 1 september 2021 begonnen met de gefaseerde uitrol van klantentoegang tot het CargoWise-platform. Eind september zal het merendeel van de wereldwijde klanten van Emirates SkyCargo die CargoWise gebruiken, via het platform boekingen kunnen maken.

Over WiseTech Global & CargoWise
WiseTech Global is een toonaangevende ontwikkelaar en leverancier van software-oplossingen voor de logistieke uitvoeringsindustrie wereldwijd. Tot onze klanten behoren meer dan 18.000 van 's werelds logistieke bedrijven in meer dan 165 landen, waaronder 41 van de top 50 wereldwijde third-party logistieke dienstverleners en 24 van de 25 grootste wereldwijde expediteurs. Ons bekendste platform, CargoWise, vormt een integrale schakel in de wereldwijde supply chain en is een single source, diep geïntegreerd, en echt wereldwijd platform. Ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van de logistieke industrie te voldoen. 

Over Emirates SkyCargo
Emirates SkyCargo is de luchtvrachtdivisie van Emirates. Via zijn ultramoderne hub in Dubai vervoert Emirates SkyCargo vracht naar meer dan 140 bestemmingen in een wereldwijd netwerk dat zich uitstrekt over zes continenten. De luchtvrachtmaatschappij biedt klanten vrachtcapaciteit op haar moderne vloot van alle widebody Boeing 777 en Airbus A380 vliegtuigen. Voor meer informatie zie www.skycargo.com.

 

Emirates SkyCargo zet CargoWise in voor een betere boekingservaring