Emirates Skywards biedt members meer flexibiliteit en zekerheid

29 January 2021


Verlenging niveau status
Emirates Skywards Silver en Gold-members met een niveaudatum voor 31 december 2021 krijgen hun huidige niveaustatus met nog eens 12 maanden verlengd. Voor Emirates Skywards Platinum-members met een niveaudatum voor 31 december 2021 wordt hun huidige niveaustatus verlengd met 12 maanden, en daar bovenop wordt ook de Gold-status van een genomineerde verlengd. Als een member bijvoorbeeld een huidig niveaudatum heeft op 31 maart 2021, wordt zijn of haar nieuwe niveaudatum verlengd tot 31 maart 2022.

Verlenging geldigheid Miles
Het loyaliteitsprogramma heeft ook de geldigheid van Skywards Miles die vanaf april 2020 vervallen, verder verlengd tot 30 juni 2021. Skywards Miles kunnen tot 11 maanden van tevoren worden ingewisseld voor een uitgebreide reeks beloningen, waaronder vliegtickets van Emirates, vluchtupgrades en nog veel meer privileges.

Members kunnen vol vertrouwen met Emirates vliegen, aangezien de luchtvaartmaatschappij haar boekingsbeleid heeft herzien om reizigers genereuze omboekingsvoorwaarden en opties te bieden. Reizigers die een ticket kopen voor reizen op of voor 30 juni 2021, kunnen hun reisdata wijzigen of de geldigheid van het ticket met 2 jaar verlengen.

Behouden van niveaustatus
Emirates Skywards zal ook het gehele jaar door meer initiatieven lanceren om members te helpen hun niveaustatus te behouden en te zorgen dat zij versneld door kunnen stromen naar een hogere status. Members kunnen uitkijken naar een jaar vol verrassingen, waaronder bonus Miles, gratis niveau-upgrades, betaalde Skywards-mogelijkheden en nog veel meer exclusieve aanbiedingen.*

Emirates Skywards heeft wereldwijd meer dan 27 miljoen members. Het loyaliteitsprogramma biedt vier lidmaatschapsniveaus: Blue, Silver, Gold en Platinum, waarbij elk niveau exclusieve privileges oplevert. Members kunnen Miles sparen bij partners variërend van luchtvaartmaatschappijen, hotels en autoverhuur tot financiële, vrijetijds- en lifestyle-merken. Skywards Miles kunnen worden besteed aan vliegtickets van partnermaatschappijen, hotelovernachtingen, sport- en culturele evenementen en andere ervaringen.

*Voorwaarden zijn van toepassing

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

Emirates Skywards biedt members meer flexibiliteit en zekerheid