Emirates Skywards wint prijs bij de Loyalty Awards 2019

Erkenning Skywards voor aanbieden upgrades en Cash en Miles tickets

28 February 2019


Voor het tweede achtereenvolgende jaar ontvangt Emirates Skywards, het loyaliteitsprogramma van Emirates en flydubai, de onderscheiding Excellence in Management tijdens het Loyalty Awards 2019-diner  in Parijs. De prijsuitreiking werd georganiseerd tijdens de 15e editie van de Loyalty & Awards Conference door Global Flight, een toonaangevende onafhankelijke managementonderneming die zich richt op loyaliteitsprogramma's in de reisindustrie. 

 

Persoonlijke aanbiedingen

In 2018 werd Emirates Skywards al eerder erkend voor het gebruik van data science om de betrokkenheid van members te optimaliseren door het aanbieden van persoonlijke promoties. Dit jaar verdiende Emirates Skywards de hoogste eer, door het voortzetten van personalisatie met de introductie van haar dynamische vluchtupgrades en Cash + Miles promoties, waarbij vliegtickets gedeeltelijk worden betaald door het inleveren van Miles. De aanbiedingen zijn gericht op Skywards members die hun vluchten boeken via Emirates.com.

De persoonlijke aanbiedingen die toegankelijk zijn en zichtbaar worden gepositioneerd tijdens de boekingservaring, worden aangestuurd door meer dan 150 parameters die zijn gekoppeld aan de loyaliteitsstatus en vluchtselectie van de Skywards member. Het systeem zal de komende maanden verder worden ontwikkeld met behulp van geavanceerde voorspellende modellen en kunstmatige intelligentie, zowel als het beschikbaar maken van deze functionaliteit op de mobiele kanalen van Emirates.

 

Skywards voor members

Dr. Nejib Ben Khedher, Senior Vice President, Emirates Skywards, zegt: "Een kernprincipe dat het Emirates Skywards loyaliteitsprogramma aandrijft, is het voortdurend vergroten van de waarde die onze members kunnen halen uit hun Miles. Om deze reden bieden onze 'in-path'-aanbiedingen, die beschikbaar zijn tijdens het boekingsproces op Emirates.com, een aantrekkelijke mogelijkheid voor members om kortingen te realiseren bij het gebruik van hun Miles voor bijvoorbeeld toegang tot upgrade-rewards en het kopen van Cash + Miles tickets. Sinds de lancering in 2018, hebben we een aanzienlijke groei gezien in betrokkenheid bij Skywards members, die bijna 1,5 miljard Miles hebben afgelost voor het activeren van deze aanbiedingen."

Emirates Skywards heeft momenteel een wereldwijd memberbestand van meer dan 23 miljoen members. In de afgelopen 12 maanden heeft het programma de waarde propositie naar members aanzienlijk vergroot door niet alleen meer mogelijkheden te bieden om Miles te verdienen, maar dit ook te combineren met meer mogelijkheden om Miles uit te geven.

 

Over Emirates Skywards

Emirates Skywards, het bekroonde loyaliteitsprogramma van Emirates en flydubai, biedt vier niveaus – Blue, Silver, Gold en Platinum - waarbij elk lidmaatschapsniveau exclusieve privileges biedt. Emirates Skywards members verdienen Skywards Miles wanneer zij vliegen met Emirates, flydubai of partnerluchtvaartmaatschappijen, of wanneer zij de aangewezen hotels, autoverhuurbedrijven, of retailpartners van het programma gebruiken. Skywards Miles kunnen worden ingewisseld voor een uitgebreid scala aan beloningen, waaronder tickets voor Emirates of flydubai vluchten, hotelaccommodatie, excursies en exclusieve winkels. Voor meer informatie over Emirates Skywards ga naar:www.emirates.com/skywards of https://skywards.flydubai.com/en/login

 

Over Emirates

Emirates, de grootste luchtvaartmaatschappij wereldwijd, verbindt 158 bestemmingen in 85 landen via de hub in Dubai met elkaar. Sinds de start in 1985 heeft de luchtvaartmaatschappij veel lofbetuigingen vanuit de industrie en consumenten ontvangen voor haar hoge kwaliteitsservice en comfort aan boord en op de grond. Passagiers in alle klassen kunnen gebruikmaken van meer dan 4.000 kanalen op het entertainmentsysteem ice, ontvangen tot 20MB gratis wifi en kunnen genieten van regionaal geïnspireerde maaltijden bereidt door prijswinnende chefs.       

Emirates Skywards wint prijs bij de Loyalty Awards 2019