Emirates sluit interline-overeenkomst met CemAir

23 August 2021


Nieuw partnerschap
Dit is het eerste partnerschap tussen beide luchtvaartmaatschappijen en de vierde van Emirates in Zuid-Afrika. De overeenkomst tussen Emirates en CemAir omvat het gemak van enkele ticket routes met aansluitende boeking en bagage transfers. Dit geldt voor vluchten van Johannesburg en Kaapstad naar Bloemfontein, Kimberley, Margate, Durban, Hoedspruit, Plettenberg Bay, George en Sishen.

Extra voordelen voor reizigers
Adnan Kazim, Chief Commercial Officer, Emirates Airline vertelt: "We zijn trots om met CemAir samen te werken en onze interline-overeenkomst te starten. De nieuwe verbindingen bieden onze passagiers nog meer mogelijkheden om vlot te reizen naar de meest populaire vakantiebestemmingen in Zuid-Afrika. Daarnaast gaat de samenwerking gepaard met het extra voordeel van connectiviteit naar CemAir’s exclusief bediende bestemmingen Margate en Plettenberg Bay. Door onze netwerken te verbinden, versterken we de toewijding aan onze reizigers door hen nog meer reismogelijkheden te bieden. Ideaal voor wie Zuid-Afrika’s bestaande favorieten wilt ontdekken, maar ook voor reizigers die naar nieuwe bestemmingen willen vliegen. We kijken ernaar uit om samen te werken en onze relatie te versterken.”

Sleutel tot succes
Miles van der Molen, Chief Executive Officer van CemAir vertelt: "We zijn verheugd om samen te werken met Emirates Airline, een naam die synoniem staat voor kwaliteit en elegantie. Onze interline-overeenkomst biedt onze reizigers zowel gemak als financiële voordelen. Dit komt doordat reizigers nu gemakkelijk kunnen overstappen van onze vluchten op het uitgebreide wereldwijde netwerk van deze iconische luchtvaartmaatschappij. Terwijl we onze expansie voortzetten in de periode na het herstel van Covid-19, beseffen we dat partnerschappen nu meer dan ooit de sleutel tot ons succes zijn. De samenwerking met marktleiders zoals Emirates Airline is een verdere demonstratie van onze toewijding naar onze reizigers om zo de beste service en waarde te bieden".

Uitgebreide activiteiten
Emirates heeft eerder deze maand al de activiteiten van en naar Zuid-Afrika uitgebreid, met momenteel 14 wekelijke vluchten naar het land waaronder Johannesburg, Kaapstad en Durban. De luchtvaartmaatschappij blijft het wereldwijde netwerk veilig opbouwen en verbindt reizigers van en via Dubai met meer dan 120 bestemmingen.

Vernieuwde partnerschappen
De luchtvaartmaatschappij heeft de aanwezigheid in Zuid-Afrika en het zuidelijke deel van het continent Afrika uitgebreid door interline-overeenkomsten en codeshare partnerschappen. Het betreft samenwerkingen met South African Airways, Airlink, CemAir en Flysafair, die gezamenlijk de connectiviteit stimuleren en meer voordelen bieden voor reizigers. Tegelijkertijd wordt het herstel van de reis- en toerisme industrie ondersteund. 

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

 

Emirates sluit interline-overeenkomst met CemAir