Emirates start samenwerking met FlySafair

19 November 2020


Emirates heeft haar vluchten naar Johannesburg en Kaapstad hervat per 1 oktober en vliegt weer naar Durban sinds 8 oktober. Momenteel opereert de luchtvaartmaatschappij 17 wekelijkse vluchten van Dubai naar Zuid-Afrika.

Uitgebreid netwerk in Zuid-Afrika
Badr Abbas, Senior Vice President Commercial Operations Africa, zegt: “We zijn verheugd om deze samenwerking met FlySafair te beginnen. Hun netwerk vormt een aanvulling op onze aanwezigheid in Zuid-Afrika en biedt een scala aan verbindingen voor onze passagiers. Samen kunnen we nieuwe reismogelijkheden en meer keuze bieden aan reizigers die het binnenland van Zuid-Afrika willen ontdekken. We kijken ernaar uit om samen te werken en onze relatie in de toekomst alleen nog maar meer te versterken.”

Kirby Gordon, Chief Marketing Officer bij FlySafair zegt het volgende over de samenwerking: “De uitstekende service en het uitgebreide routenetwerk dat Emirates biedt, is wereldberoemd en we zijn daarom dan ook heel trots op deze partnerschap. We bevinden ons in een zeer gelukkige positie waardoor we onze activiteiten in juni van dit jaar opnieuw konden opstarten. Vanaf deze maand zullen we weer op volle capaciteit werken, met meer dan 75% van de beschikbare binnenlandse stoelcapaciteit in Zuid-Afrika. Het internationale verkeer is nog steeds zeer beperkt gezien de verschillende beperkingen die van kracht zijn, maar we zijn blij te kunnen melden dat het aantal vluchten dat we verkopen via onze verbindingsovereenkomsten zoals die met Emirates langzaam en gestaag is toegenomen."

Veilig reizen met Emirates
Emirates heeft verbeterde veiligheidsmaatregelen genomen voor alle contactpunten aan boord en op de grond. De luchtvaartmaatschappij blijft aan de vraag van passagiers voldoen door de mogelijkheid te bieden om via Dubai te vliegen naar bijna 100 bestemmingen, evenals door meer verbindingsmogelijkheden in Zuid-Afrika op te bouwen door middel van partnerschappen zoals FlySafair die reizigers meer gemak en flexibiliteit bieden.

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

Emirates start samenwerking met FlySafair