Emirates start sponsoring Dutch Grand Prix 2021

2 September 2021


Activaties bij het circuit
Van 3 tot 5 september worden gasten van Emirates verwend, aangezien de luchtvaartmaatschappij boeiende activiteiten uitrolt bij het circuit. Zo kunnen toeschouwers gedenkwaardige foto's bij de interactieve "Giant F1 Helmet" in de fanzone maken. VIP gasten genieten ook van gastvrijheid van wereldklasse in de Paddock Club, naast op maat gemaakte Formula 1®-ervaringen zoals een pitlane-treintour, vrachtwagentour en een fotosafari.

Emirates is een fervent voorstander van sport over de hele wereld. Door haar uitgebreide portfolio van internationale sport- en culturele sponsoring ondersteunt de luchtvaartmaatschappij lokale gemeenschappen over de hele wereld en brengt ze mensen samen onder gedeelde passies en interesses.

Global Partner Formula 1®
Emirates is sinds 2013 Global Partner van Formula 1® en de luchtvaartmaatschappij is zichtbaar aanwezig langs het circuit en met meerdere activiteiten voor toeschouwers tijdens meer dan 15 races op de FIA Formula One World Championship™-kalender in Europa, Azië, Australië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.

Zeven wekelijkse vluchten naar Amsterdam
De luchtvaartmaatschappij exploiteert momenteel zeven wekelijkse vluchten naar Amsterdam met een wide-body Boeing 777-300ER, waarmee reizigers via Dubai met meer dan 120 bestemmingen worden verbonden. Passagiers in alle comfortklassen kunnen aan boord genieten van de producten en diensten van wereldklasse van de luchtvaartmaatschappij, waaronder gastronomische maaltijden, en meer dan 4.500 entertainmentkanalen op ice - het bekroonde entertainmentsysteem aan boord.

Reisgarantie 
Emirates blijft de sector leiden met innovatieve producten en diensten die inspelen op de behoeften van reizigers in een dynamische tijd. Zo heeft de luchtvaartmaatschappij initiatieven op het gebied van klantenservice verder uitgebreid met een nog genereuzer en flexibeler boekingsbeleid, een uitbreiding van de multi-risk verzekering en het ondersteunen van loyale reizigers bij het behoud van hun Skywards Miles en Tier status.

Emirates start sponsoring Dutch Grand Prix 2021