Emirates stelt schema voor zomervluchten vast

7 July 2022


Emirates verwacht een drukke zomer en zal tijdens het piekseizoen volgens plan blijven vliegen. Daarbij herstart de maatschappij haar Londen Stansted route vanaf 1 augustus. Met deze toevoeging vliegt Emirates deze zomer vanaf 39 Europese luchthavens.

24.000 geplande zomervluchten
De luchtvaarmaatschappij heet in juli en augustus meer dan 24.000 geplande passagiersvluchten van en naar 129 luchthavens over de hele wereld gepland staan. Emirates werkt dan ook nauw samen met belanghebbenden op Dubai Airport om het vluchtschema en de diensten te ondersteunen. Zo zijn er extra middelen ter beschikking gesteld om een efficiënte werking op de luchthaven te garanderen, ook voor passagiers die op doorreis zijn. Wie Dubai bezoekt of een tussenstop maakt in de zomer, beweegt snel door de vertrek- en aankomstpunten dankzij het contactloze traject. Ook kunnen passagiers gebruik maken van verschillende handige opties voor mobiel, online, thuis, en zelf check in.

Het Emirates A380 toestel wordt ingezet om aan de grote vraag van reizigers te voldoen. Zo kunnen passagiers gebruik maken van dit bijzondere toestel op Europese bestemmingen zoals: Amsterdam, Düsseldorf, Hamburg, Londen Gatwick, Londen Heathrow, Rome, Parijs, Madrid, Manchester, Milaan, Wenen en Zürich.

De Emirates ervaring
Met wat voor reden passagiers ook met Emirates reizen, iedereen kan zich verheugen op de kenmerkende service van Emirates. Zo kunnen First- en Business Class passagiers in bijna alle steden gebruik maken van een gratis Chauffeurservice naar de luchthaven. Aan boord kunnen reizigers in alle cabines vers bereide maaltijden verwachten, geïnspireerd door het seizoen en de regio. Verder is er een uitgebreide selectie van de nieuwste films, tv-programma's, radio, live-tv, podcasts en nog veel meer aanwezig op de 5.000 kanalen van het on-demand entertainmentsysteem, ice.

Ook kunnen passagiers die vliegen in First en Business Class alsmede in aanmerking komende Emirates Skywards members, gebruik maken van een vroege check-in. Zo is er op de luchthaven nog genoeg tijd om jezelf op te frissen en te ontspannen in de speciale lounges. Deze bevinden zich op 21 luchthavens buiten Dubai, waaronder de onlangs heropende faciliteiten in Bangkok. In Australië heropenen de Emirates lounges in Sydney, Melbourne en Perth weer eind juli. Voor de rest van het wereldwijde netwerk heeft Emirates afspraken met lounge partners op 100 andere luchthavens.

Betaalde loungetoegang is ook beschikbaar voor passagiers die in andere comfortklassen reizen. Ga voor meer informatie naar: https://www.emirates.com/nl/dutch/experience/our-lounges/. 

Dubai deze zomer
Dubai is de place to be dit seizoen met de Dubai Summer Surprises. Dit evenement biedt reizigers deze zomer verschillende evenementen en familieactiviteiten, exclusieve aanbiedingen, leuke wedstrijden en shop-en-win-promoties.

De Emirates boarding pass is voor dit event een kortingskaart die gebruikt kan worden tot 30 september 2022. Passagiers krijgen op vertoon van hun boarding pass en een geldig legitimatiebewijs bij honderden winkels en vrijetijds- en eetgelegenheden fantastische kortingen in heel Dubai. Kijk voor meer informatie over de My Emirates Pass op: https://www.emirates.com/nl/dutch/experience/my-emirates-pass/ 

Emirates stelt schema voor zomervluchten vast