Emirates verhoogt connectiviteit naar Frankrijk

8 June 2021


Inreisvoorwaarden
Vanaf morgen komen passagiers van Emirates in de Verenigde Arabische Emiraten in aanmerking voor quarantainevrije toegang tot Frankrijk. Zij dienen de twee weken te hebben uitgezeten na inname van beide doses van het vaccin van Pfizer/BioNTech of AstraZeneca. Daarnaast moeten volledig gevaccineerde reizigers ook in het bezit zijn van een negatieve Covid-19 PCR-test die 72 uur voor vertrek afgenomen is, of een uitslag van een snelle antigeentest die niet meer dan 48 uur oud is. Voor meer details over reizen naar Frankrijk, kunnen reizigers de pagina met reisvereisten op emirates.comraadplegen.

Modern en comfortabel
Emirates zal zowel Nice als Lyon van dienst zijn met de moderne en comfortabele widebody Boeing 777-300ER vliegtuigen. Emirates vlucht EK077 vertrekt vanuit Dubai naar Nice op maandag, woensdag, vrijdag en zondag en komt aan op Nice Côte d'Azur Airport om 13:40. De terugvlucht, EK078, vertrekt om 15:55 vanuit Nice en komt de volgende dag om 00:10 uur aan in Dubai. Emirates vlucht EK081 vertrekt op maandag, woensdag, vrijdag en zondag om 14:35 uur van Dubai naar Lyon en komt om 19:30 uur aan op de luchthaven van Lyon-Saint Exupéry. De terugvlucht, EK082, vertrekt om 21:45 en komt de volgende dag om 06:05 aan in Dubai.

Emirates vliegt momenteel 14 keer per week van en naar Parijs met de welbekende A380, een favoriet onder passagiers. De A380 is uitgerust met de nieuwste Premium Economy Class en verbeterde producten in elke cabine.

Quarantainevrij reizen
Nu meer internationale bestemmingen hun inreisbeperkingen versoepelen, breidt Emirates de diensten steeds verder uit. Passagiers kunnen momenteel quarantainevrije reizen plannen naar meer dan 30 steden in 19 landen binnen het Emirates netwerk die allemaal hun deuren hebben geopend voor bezoekers. 

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

 

Emirates verhoogt connectiviteit naar Frankrijk