Emirates verhoogt connectiviteit naar Italië

31 May 2021


Ruim aanbod naar Italië
Samen met de 5 wekelijkse vluchten van Emirates naar Rome en 3 wekelijkse vluchten naar Bologna, komt het totale aantal vluchten van de luchtvaartmaatschappij naar Italië in juli uit op 21 per week. De vluchten naar Venetië, Milaan, Rome en Bologna worden allemaal uitgevoerd met de moderne en comfortabele widebody Boeing 777-300ER. De uitbreiding van de vluchtdiensten van Emirates in Italië volgt de introductie van de "Covid-Tested Flight" regeling, waardoor passagiers bij aankomst zonder quarantaine naar Italië kunnen reizen.

Speciale vluchtregeling
HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Emirates Chairman and Chief Executive vertelt: "We zijn ontzettend blij met de speciale vluchtregelingen en willen de autoriteiten van Italië en de VAE bedanken voor hun voortdurende inspanningen om internationale reizen te vergemakkelijken. De VAE heeft een sterke en langdurige relatie met Italië en de veilige terugkeer van connectiviteit draagt zeker bij aan het stimuleren van de wederzijdse handel en toerisme. Als een wereldwijd commercieel centrum en de thuisbasis van mensen uit meer dan 200 landen, hebben Dubai en de VAE alles in het werk gesteld om gemeenschappen te beschermen tegen de pandemie – van ons wereldwijd toonaangevende vaccinatieprogramma tot onze bioveiligheidsprotocollen in alle sectoren, inclusief recreatie- en amusementsfaciliteiten, scholen, bedrijven en luchthavens. We hopen dat meer landen soortgelijke regelingen overwegen om quarantainevrij reizen te vergemakkelijken."

Nieuwe toegangsvereisten
Met ingang van 2 juni moeten Emirates passagiers van 2 jaar of ouder die naar Italië reizen in het bezit zijn van een negatieve Covid-19 PCR- of antigeentest, die voor vertrek niet ouder is dan 48 uur. Reizigers moeten bij aankomst in Italië op eigen kosten ook een antigeentest doen. Voor meer informatie over de toegangsvereisten voor Italië, kunnen reizigers deze pagina raadplegen.

Gezondheid en veiligheid
Emirates blijft verschillende stappen zetten om het reizen te vergemakkelijken en is toonaangevend geweest bij het introduceren van initiatieven in samenwerking met autoriteiten en organisaties om de gezondheid van reizigers te beschermen en hun veiligheid te waarborgen. Emirates heeft op alle contactpunten en aan boord maatregelen genomen om haar passagiers bij elke stap van de reis de hoogste veiligheids- en hygiënenormen te bieden. De luchtvaartmaatschappij heeft onlangs ook contactloze technologie geïntroduceerd om de klantreis door de luchthaven van Dubai te vergemakkelijken.

Wetende dat er voor hun veiligheid en welzijn wordt gezorgd, kunnen reizigers in alle klassen genieten van meer dan 4.500 entertainmentkanalen op ice, het bekroonde entertainmentsysteem aan boord van de luchtvaartmaatschappij, samen met regionaal geïnspireerde gastronomische maaltijden.

Innovatieve producten en diensten
Emirates blijft toonaangevend met innovatieve producten en diensten die voorzien in de behoeften van reizigers in een dynamische tijd. Onlangs heeft de luchtvaartmaatschappij haar initiatieven op het gebied van klantenservice verder ontwikkeld met een nog royaler en flexibeler boekingsbeleid, een uitbreiding van haar multi-risk reisverzekering en het helpen van loyale klanten om hun Skywards Miles en Tier status te behouden.

Emirates verhoogt connectiviteit naar Italië