Emirates verhoogt het aantal vluchten naar de Malediven

9 March 2021


Vluchten naar de Malediven
Emirates biedt momenteel 24 wekelijkse vluchten naar de Malediven, met een Boeing 777-300ER. Vanaf 28 maart tot 18 april zal de luchtvaartmaatschappij de diensten opvoeren tot 28 vluchten per week en passagiers een verbeterde verbinding bieden via Dubai.

De Malediven, een van ’s werelds beste duikbestemmingen staan naast het adembenemende onderwaterleven onder andere bekend om de spa’s van wereldklasse en ongerepte stranden. Alle inkomende reizigers naar de Maldiven, met uitzondering van de lokale bevolking, moeten een negatieve Covid-19 PCR-testuitslag kunnen tonen, uitgevoerd binnen 96 uur voor vertrek. Reizigers wordt ook verzocht om binnen 24 uur voor aankomst het online Immigratie- en Gezondheidsformulier in te vullen.

Voor meer informatie over de reisvoorschriften voor de Maldiven, klik hier.

Vluchten naar de Seychellen
Vanaf 28 maart tot 30 oktober 2021 zullen de vluchten van Emirates van Dubai naar Mahe van vijf naar zeven keer per week worden verhoogd, uitgevoerd met een Boeing 777-300ER. De aankondiging van de verhoging in vluchtfrequentie volgt op het heropenen van de grenzen van de Seychellen vanaf 25 maart voor internationale reizigers zonder vaccinatie- of quarantaineverplichtingen.

Alle reizigers moeten nog steeds een negatieve PCR-test kunnen aantonen die 72 uur voor vertrek is afgenomen. De Seychellen is een populaire bestemming mede door de weelderige, tropische bossen, pittoreske stranden en het gevarieerde onderwaterleven van het eiland.

Voor meer informatie over de toelatingseisen voor de Seychellen, klik hier.

Veilige reiservaring
Emirates heeft haar vluchten naar meer dan 90 bestemmingen binnen het wereldwijde netwerk veilig hervat. De moderne hub van de luchtvaartmaatschappij, Dubai, blijft een van 's werelds meest populaire vakantie- en tussenstopbestemmingen. Van zonovergoten stranden tot horeca en vrijetijdsvoorzieningen van wereldklasse, Dubai biedt een verscheidenheid aan bijzondere ervaringen. Als een van de eerste steden ter wereld kreeg Dubai het Safe Travels-stempel van de World Travel and Tourism Council (WTTC) – een erkenning van de doeltreffende maatregelen die Dubai neemt om de gezondheid en veiligheid van bezoekers te garanderen.

Flexibiliteit en zekerheid
Het boekingsbeleid van Emirates biedt passagiers flexibiliteit en zekerheid bij het plannen van hun reis. Reizigers die een Emirates ticket kopen voor vluchten op of voor 30 september 2021, kunnen genieten van ruime omboekingsvoorwaarden en opties als ze hun reisplannen moeten wijzigen. Reizigers hebben verder de mogelijkheid om hun reisdata te wijzigen of de geldigheidsduur van hun ticket met 2 jaar te verlengen. Meer informatie is hier te vinden.

Gezondheid en veiligheid
Emirates heeft een uitgebreide reeks maatregelen geïmplementeerd die bij elke stap van de reis de veiligheid van passagiers en medewerkers op de grond en in de lucht waarborgen. Dit omvat onder meer de distributie van gratis hygiënekits inclusief mondkapjes, handschoenen, handdesinfectiemiddel en antibacteriële doekjes aan alle passagiers. Meer informatie over deze maatregelen en de beschikbare diensten zijn te vinden op: www.emirates.com/yoursafety. 

Covid-19 PCR-test
Passagiers die voor hun vertrek uit Dubai een Covid-19 PCR-testcertificaat nodig hebben, kunnen op vertoon van hun ticket of instapkaart gebruikmaken van speciale tarieven bij verschillende testlocaties in Dubai. Testen thuis of op kantoor zijn ook mogelijk, met resultaten binnen 48 uur. Meer informatie op www.emirates.com/flytoDubai. 

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

 

Emirates verhoogt het aantal vluchten naar de Malediven