Emirates verkozen tot ‘Best Airline Worldwide'

26 May 2021


Meegaand met de huidige tijd
De onderscheidingen zijn een teken van erkenning van Emirates’ strategische aanpak om de ervaring aan boord en op de grond voortdurend te verbeteren. Daarnaast is het een prioriteit van de maatschappij om een veilige reis voor de passagiers op alle contactpunten te bieden, waarbij geen detail wordt overgeslagen en wordt voldaan aan de evoluerende verwachtingen. Dit alles gebeurt bovendien in de meest uitdagende periode die de luchtvaartsector ooit heeft gekend.

De toekomst van het reizen
Om de vooraanstaande positie in de sector te behouden, heeft de luchtvaartmaatschappij ook de digitale aanpak voor de modernisering van de reiservaring versterkt. Door de volledige lancering en schaalvergroting van het biometrische pad en de touchless check-in, wordt verdere zekerheid geboden en voldaan aan de veranderende verwachtingen van passagiers voor een veiligere en contactloze reiservaring. Van check-in tot gate hebben reizigers nu de keuze om de toekomst van de luchtvaart te ervaren bij meer dan 33 biometrische controlepunten van Emirates en bijna 50 touchless kiosken op Dubai International Airport.

Essentiële samenwerkingen
Emirates blijft innoveren om het reizen te vergemakkelijken en beperkingen te minimaliseren door nauw samen te werken met de industrie en overheidsinstanties om Covid-19 gerelateerde medische documentatie zoals vaccinatiebewijzen en PCR-testresultaten te standaardiseren. Emirates is in april begonnen met het testen van de IATA Travel Pass en zal deze eind mei volledig implementeren op alle vluchten. Verder heeft Emirates een overeenkomst gesloten met de Dubai Health Authority voor de digitale verificatie van medische dossiers in verband met Covid-19, wat een efficiënte en papierloze ervaring voor passagiers bij de check-in mogelijk maakt.

Flexibiliteit en zekerheid
Wat betreft de bescherming van reisplannen van passagiers, heeft de luchtvaartmaatschappij ook initiatieven uitgebreid om meer zekerheid en flexibiliteit te bieden voor een stressvrije ervaring. Passagiers hebben nu de komende 36 maanden meer bescherming bij het plannen en omboeken van hun reizen als de omstandigheden veranderen. Op het Skywards front heeft Emirates de Tier status van leden verlengd tot 2022 en blijft het bedrijf meer manieren aanbieden om Miles te verdienen, waaronder online winkelen en winkelen in de detailhandel, creditcards met co-branding en andere merkkoppelingen.

Royale reisverzekering
De luchtvaartmaatschappij introduceerde als eerste in de sector een gratis Covid-19 dekking om passagiers met meer zekerheid te laten reizen. Het initiatief kreeg positieve feedback van reizigers en de industrie, waardoor veel luchtvaartmaatschappijen dit voorbeeld volgden. Emirates breidde dit initiatief uit tot de eerste multi-risk reisverzekering en Covid-19 dekking. Deze royale dekking wordt door Emirates aangeboden op alle tickets zonder extra kosten voor de reizigers. Naast de medische Covid-19 dekking biedt het initiatief ook een vergoeding voor persoonlijke ongevallen tijdens de reis, wintersportdekking, verlies van persoonlijke bezittingen en reisonderbrekingen als gevolg van onverwachte sluiting van het luchtruim, aangepaste reisadviezen en andere omstandigheden.

Luxe voorzieningen aan boord
Wanneer passagiers klaar zijn om weer te vliegen, wacht hen een verbeterde boordervaring in elke cabineklasse. Trouw aan de 'Fly Better' belofte, is Emirates blijven investeren in de ervaring aan boord, ondanks de uitdagingen die de pandemie met zich meebrengt. De Emirates First Class ervaring is een van de meest luxueuze in de luchtvaartindustrie. Naast de veelbesproken Boeing 777-300ER Gamechanger volledig gesloten suites, zijn de nieuwste A380 privé suites onlangs vernieuwd met extra verbeteringen, waaronder bredere en hogere deuren voor nog meer privacy en comfort. Passagiers die reizen met het topvliegtuig, de A380, kijken uit naar de in-flight Shower Spa, de Onboard Lounge en vele andere voorzieningen die vliegen naar een geheel nieuw niveau tilt.

De vernieuwde Economy Class
Nu het weer mogelijk is om te reizen, biedt Emirates ook een royale en comfortabele ervaring in Economy Class. In de nieuwste A380 heeft Emirates de Economy stoelen aan boord vervangen door nieuw ergonomisch ontwerp. Deze zijn voorzien van volledig lederen hoofdsteunen en flexibele zijpanelen die verticaal versteld kunnen worden voor optimale ondersteuning, een stap hoger dan de versie die momenteel geïnstalleerd is op Emirates' Boeing 777 Gamechanger toestellen. Elke stoel is voorzien van een elegante houten afwerking op de klaptafels, evenals een 13,3 inch persoonlijk scherm om te genieten van Emirates' bekroonde entertainment systeem, ice, met meer dan 4.500 kanalen.

De Business Traveller Middle East Awards
De Business Traveller Middle East Awards zijn gewijd aan zakenreizen en omvatten alle aspecten van de industrie van luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, hotels en loyaliteitsprogramma's. De awards werden virtueel uitgereikt en bijgewoond door honderden professionals afkomstig uit de sector uit de hele regio. De bedrijven op de shortlist werden beoordeeld door een panel van reisexperts, de redactie van het tijdschrift en door feedback van lezers. 

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

Emirates verkozen tot ‘Best Airline Worldwide'