Emirates voert activiteiten op en verbetert connectiviteit

11 August 2021


Uitbreiding van diensten van/naar het VK
Tegen oktober breidt de luchtvaartmaatschappij haar diensten uit tot 73 wekelijkse vluchten naar het VK, waaronder zes keer per dag een vlucht naar Londen Heathrow; dubbele dagelijkse A380-vluchten naar Manchester, tien wekelijkse vluchten naar Birmingham en dagelijkse vluchten naar Glasgow.

Vanaf vandaag bedient Emirates Londen Heathrow met drie dagelijkse vluchten, uitgevoerd met de iconische A380. In augustus en september breidt Emirates geleidelijk de activiteiten uit naar Londen Heathrow en tegen midden oktober zijn de activiteiten van de luchtvaartmaatschappij volledig hersteld tot zes dagelijkse vluchten, waarvan er vier worden bediend door de A380.

Opvoering diensten naar Amerika en herstel vluchten in heel Afrika
Emirates vliegt momenteel naar 12 steden in de Verenigde Staten op meer dan 70 wekelijkse vluchten en zal in de loop van augustus extra frequenties toevoegen naar Houston, Boston en San Francisco om de seizoensgebonden toestroom van reizigers tegemoet te komen. De luchtvaartmaatschappij vergroot vanaf 13 augustus ook de capaciteit van haar vierwekelijkse vluchten naar New York JFK door de A380 in te zetten.

Emirates heeft de vluchten naar Johannesburg uitgebreid van een dagelijkse verbinding naar 11 wekelijkse vluchten, met de toevoeging van vier gekoppelde vluchten met Durban. De luchtvaartmaatschappij vliegt ook van en naar Kaapstad met drie wekelijkse vluchten. Reizigers die in en uit de drie Zuid-Afrikaanse gateways van Emirates vliegen, kunnen veilig doorreizen naar een reeks bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, West-Azië en de Verenigde Staten.

De luchtvaartmaatschappij heeft ook de capaciteit hersteld op haar vluchten van en naar Lusaka (gekoppeld aan Harare) en Entebbe met elk vijf wekelijkse vluchten.

Emirates heeft momenteel de passagiersdiensten naar meer dan 120 bestemmingen hervat en heeft bijna 90% van haar pre-pandemische netwerk hersteld.

Gezondheid en welzijn
Met de gezondheid en het welzijn van de passagiers als topprioriteit, heeft Emirates een uitgebreide set veiligheidsmaatregelen geïntroduceerd tijdens elke stap van de reis. De luchtvaartmaatschappij heeft onlangs ook contactloze technologie geïntroduceerd en de digitale verificatiemogelijkheden uitgebreid om de reizigers deze zomer nog meer mogelijkheden te bieden om gebruik te maken van de IATA Travel Pass.

Reisgarantie
Emirates blijft de sector leiden met innovatieve producten en diensten die inspelen op de behoeften van reizigers in een dynamische tijd. Zo heeft de luchtvaartmaatschappij initiatieven op het gebied van klantenservice verder uitgebreid met een nog genereuzer en flexibeler boekingsbeleid, een uitbreiding van de multi-risk verzekering en het ondersteunen van loyale reizigers bij het behoud van hun Skywards Miles en Tier status.

* Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Oeganda, Zambia, India, Pakistan, Sri Lanka, Bangladesh, Vietnam, Indonesië, Nigeria, Afghanistan

Emirates voert activiteiten op en verbetert connectiviteit