Emirates wint Best Airline en Best Long-Haul Airline award

18 November 2020


Producten en diensten van wereldklasse
Honderdduizenden stemmen werden uitgebracht waarbij Emirates werd verkozen als een van de grootste favorieten. Het uitgebreide aanbod van producten en diensten van wereldklasse aan boord van de moderne wide-body vloot van Emirates hebben bijgedragen aan het behalen van de prijzen. Passagiers genieten tijdens een Emirates vlucht onder andere van regionaal geïnspireerde gastronomische maaltijden en van meer dan 4.500 entertainmentkanalen op het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice.

Verbeterde reiservaring
De overwinningen onderstrepen de toewijding van Emirates om een betere en veiligere reiservaring te bieden aan haar passagiers, zowel in de lucht als op de grond. Zo herintroduceerde Emirates eerder de iconische A380 producten en ervaringen aan boord, waaronder de Onboard Lounge en Shower Spa, evenals sociale ruimtes in Business Class en First Class op geselecteerde Boeing 777-300ER-vliegtuigen na een grondige beoordeling en de implementatie van aanvullende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen.

Veiligste luchtvaartmaatschappij ter wereld
Emirates werd eerder al door de Safe Travel Barometer beoordeeld tot de veiligste luchtvaartmaatschappij ter wereld als het gaat om aangepaste maatregelen rondom de Covid-19 pandemie. De luchtvaartmaatschappij, die sinds de hervatting van haar passagiersvluchten in mei toonaangevend is op het gebied van veiligheid, heeft een 'Safe Travel Score' van 4,4 op 5,0 behaald. De hoogste score wereldwijd onder meer dan 230 luchtvaartmaatschappijen die werden geëvalueerd. Emirates heeft toonaangevende veiligheidsnormen vastgesteld waaronder het weggeven van gratis hygiënekits, beschermende barrières bij incheckbalies en immigratiebalies, persoonlijke beschermingsuitrusting, nieuwe veiligheidsprotocollen voor cabinepersoneel en luchthavenpersoneel en verhoogde schoonmaakprocedures voor vliegtuigen.

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

Emirates wint Best Airline en Best Long-Haul Airline award