Emirates wint voor het 4e jaar op rij de Best First Class award

28 July 2020


De ongeëvenaarde First Class reiservaring van Emirates heeft tijdens de 2020 Tripadvisor Travelers’ Choice awards voor luchtvaartmaatschappijen een dubbele onderscheiding ontvangen; zowel de World’s Best First Class award als de Middle East’s Best First Class award werden gewonnen. Sinds de eerste Tripadvisor Travelers’ Choice awards in 2017, won Emirates steeds de eerste prijs voor haar First Class – wat dit de vierde opeenvolgende overwinning maakt.

Emirates behaalde ook een plaats in de “Top 10 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd” en sleepte verschillende andere prijzen in de wacht, waaronder Best Economy Class – Middle East en de Travelers’ Choice Major Airline Middle East. Tripadvisor heeft de beste luchtvaartmaatschappijen in de wereld bekroond gebaseerd op de kwaliteit en kwantiteit van recensies en beoordelingen voor luchtvaartmaatschappijen toegekend door Tripadvisor-flyers, verzameld over een periode van 12 maanden.

Zorgeloos genieten van comfort en luxe

De First Class ervaring van Emirates heeft premium reizen gedefinieerd, waarbij verschillende productinnovaties zijn geïntroduceerd zoals privésuites, de Shower Spa, de Onboard Lounge en vele andere primeurs in de luchtvaartbranche. Hoewel de service aan boord momenteel tijdelijk enigszins is gewijzigd in verband met de huidige situatie, blijft First Class reizen met Emirates een luxe aangelegenheid.

Sinds 1 juli kunnen Emirates’ premium-reizigers weer gebruikmaken van de kenmerkende Chauffeur Drive service (CDS) en de lounge op de luchthaven van Dubai. Aan boord genieten First Class passagiers van à-la-carte maaltijden bestaande uit meerdere gangen en privacy in de First Class Suites met de zekerheid van het hoogste niveau van hygiëne.

In alle cabineklassen van Emirates genieten reizigers van bekroonde niveaus van comfort en zorg, van de warme gastvrijheid van het multinationale cabinepersoneel tot toegang hebben tot het uitgebreide aanbod aan entertainment van over 4.500 on-demand kanalen.

Emirates heeft ook de wifi-diensten aan boord hervat met de service voor gratis onbeperkt berichten sturen in First en Business Class voor Skywards members en voor Skywards Gold members in Economy. Platinum members kunnen gebruikmaken van gratis wifi in elke reisklasse gedurende de gehele vlucht. Meer informatie over wifi aan boord is hier te vinden.

Netwerk

Emirates biedt reizigers momenteel vluchten naar meer dan 60 bestemmingen, met efficiënte verbindingen tussen Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific via de hub in Dubai.

Dubai is open
Ook is het weer mogelijk voor Emirates passagiers om naar Dubai te reizen. De thuishaven van de luchtvaartmaatschappij heropende haar grenzen voor zakenreizigers en vakantiegangers met nieuwe vliegprotocollen die de gezondheid en veiligheid van reizigers en inwoners waarborgen. Voor meer informatie over toegangseisen en veiligheidsprotocollen, zie: www.emirates.com/flytoDubai

Gezondheid en veiligheid voorop
Emirates heeft een uitgebreide reeks maatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van passagiers en werknemers op de grond en in de lucht te waarborgen. Meer informatie over deze maatregelen en de beschikbare services op elke vlucht is te vinden op: www.emirates.com/yoursafety

Emirates wint voor het 4e jaar op rij de Best First Class award